Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce cred romanii despre romani? Afli sambata la ora 20:00 numai la FamiliaDA!

Antena3 Antena3,
Ce cred romanii despre romani? Afli sambata la ora 20:00 numai la FamiliaDA!

Ce se baga in gura si nu se inghite? Ce fac mai multe femei la un loc? Ce isi cumpara romanii sa arate ca au bani? sunt doar cateva dintre intrebarile la care echipa FamiliaDA, family-quiz-ul care se. continuă pe Antena3

LIVE TEXT. Stuttgart - Steaua, de la ora 20.00. ...

Partida VfB Stuttgart - Steaua Bucuresti, din prima etapa a grupei E a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20. Partida va fi transmisa de canalele ProTv, Dolce Sport si Digi Sport iar meciul va putea fi urmarit, in format LIVE TEXT, incepand cu ora 20. 00, pe romanialibera. ro Echipe probabileEchipele probabile: VfB Stuttgart: Ulreich - Sakai, Tasci, Maza, Boka - Kvist, Gentner - Harnik, Hajnal, Okazaki - Ibisevici;Rezerve: Ziegler - Niedermeier, Bah, Traore, Torun, Cacau, .

Stuttgart - Steaua, de la ora 20.00. Sabau s-ar multumi si cu un EGAL in meciul cu STEAUA: ...

Antrenorul echipei Rapid, Ioan Ovidiu Sabau, a afirmat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ar fi multumit si cu un rezultat de egalitate in partida din deplasare cu Steaua avand in vedere ca acesta ar mentine formatia giulesteana in lupta pentru titlu, potrivit Mediafax. Meciul cu Steaua este putin mai special pentru ca sunt orgolii si ambitii mari, are o alta incarcatura, dar, pana la urma, este tot un meci de fotbal. Cunosc cam tot ce se poate cunoaste despre Steaua, nu sunt noutati, avem .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )