Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cresterea nivelului marii ar putea sa fie cu mult mai mare decat era anticipat pana acum, provocand schimbari globale profunde

Hotnews Hotnews,
 Cresterea nivelului marii ar putea sa fie cu mult mai mare decat era anticipat pana acum, provocand schimbari globale profunde

Cercetatorii sunt de parere ca nivelul marii ar putea sa creasca mult mai mult decat era anticipat pana acum, din cauza topirii ghetii din Groelanda si din Antarctica, scrie BBC News. continuă pe Hotnews

iNCALZIREA GLOBALA! Cresterea nivelului marii, de doua ori mai mare decat era preconizat. Peste 1,7 milioane de kilometri patrati de teritoriu, inghititi de ape

Schimbarile climatice se simt in orice colt al lumii. in urma cu o saptamana, au fost circa 30 de grade Celsius in apropierea Oceanului Arctic, iar nivelul de CO2 din atmosfera a ajuns la cel mai inalt nivel.

Efecte nebanuite ale Brexit. Romania ar putea deveni cel mai mare producator de gaze naturale din UE

Romania va deveni cel mai mare producator din gaze din Uniunea Europeana, daca Marea Britanie va parasi spatiul comunitar, a anuntat marti ministrul Energiei Anton Anton. Am constatat cu placere, poate.

Medic: Mortalitatea prin boli cardiovasculare in Romania, de 3 ori mai mare decat prin cancer

Mortalitatea prin boli cardiovasculare este, in Romania, de trei ori mai mare decat cea prin cancer, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Societatii Romane de Cardiologie, medicul Dragos Vinereanu.

Unde poti vedea bolta cerului de la 200 de metri sub pamant. Cel mai mare Planetariu din Romania se afla intr-o mina de sare

Cel mai mare planetariu din Romania cu un ecran tip cupola pe care sunt realizate proiectii cu tehnologie de ultima generatie rezolutie 4K), se afla la 208 metri sub pamant, in Salina Slanic Prahova. Ecranul sferic cu un diamentrul de 16 metri si o inaltime de 10 metri reda pasionatilor de astronomie senzatia ca se afla intr-o nava si calatoresc in Unviers.

Ultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria HBO!

Fanii din intreaga lume au vazut deja ultimul epsiod al serialului fenomen Game of Thrones si, cu toate ca parerile sunt impartite cu privire la modul in care s-a terminat, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria HBO! .

Cum poti primi o pensie mai mare de la stat. Informatii utile pentru toti pensionarii

Pentru a incasa o pensie mai mare de la stat, pensionarii ar trebui sa cunosca mai multe prevederi din legislatie, care ii avantajeaza. De regula, pensiile mai mari sunt incasate de cei care au lucrat multi ani in domenii bine platite sau au avut responsabilitati multiple. De asemenea, in calculul pensiei se mai iau in [] .

Sondaj INSCOP Research: 35% dintre romani considera coruptia drept cea mai mare amenintare

Cea mai mare amenintare pentru tara in viitor, reprezinta coruptia, urmata imediat de o noua criza economica si un eventual razboi, arata un sondaj realizat de INSCOP. In opinia a peste 60% dintre romani, Rusia ramane principala amenintare la adresa.

Dragnea, despre Iohannis: Cel mai mare mut din politica a inceput sa faca galagie. Face zgomot pentru a nu se auzi zornaitul banilor in buzunarele voastre

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care a spus ca e cel mai mare mut din politica, dar care acum a inceput sa faca galagie pentru a nu se auzi sunetul cresterii economice si zornaitul banilor in buzunarele romanilor.

Voi cu Voicu. Holocaustul, cel mai mare dezastru din istoria civilizatiei moderne

Sase milioane de evrei, de toate varstele, si-au pierdut viata in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in regimul condus de Adolf Hitler. Holocaustul este considerat cel mai mare genocid din toate.

Romania, cea mai mare inflatie din U.E. Preturile cresc, inflatia explodeaza

Romanii sunt prinsi zilele acestea intre declaratiile politicienilor si cifrele prezentate de statistica europeana. Luna trecuta legumele s-au scumpit cel mai mult conform INS. Cartofii au avut o evolutie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )