Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cresterea varstei de pensionare la 70 de ani, fake news al PSD. Ministrul Violeta Alexandru: Informatiile trebuie luate din surse oficiale (VIDEO)

B1 B1,
Cresterea varstei de pensionare la 70 de ani, fake news al PSD. Ministrul Violeta Alexandru: Informatiile trebuie luate din surse oficiale (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a dezmintit zvonurile potrivit carora Guvernul Orban va creste varsta de pensionare la 70 de ani, si le-a catalogat drept fake news al PSD. Cu toate acestea, in toata. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre cresterea varstei de pensionare pana la 70 de ani: Este vorba de o chestiune optionala

Prim-ministrul Ludovic Orban a vorbit, vineri, despre anuntul vicepremierului Raluca Turcan referitor la posibila crestere a varstei de pensionare pana la 70 de ani, ca este vorba despre o chestiune.

Orban neaga orice discutie cu Iohannis despre o candidatura pentru Primaria Capitalei: E o minciuna gogonata. Au vrut sa-si creasca traficul cu fake news

Premierul Ludovic Orban a dezmintit faptul ca ar fi avut vreo discutie cu Klaus Iohannis pe tema candidaturii sale pentru functia de primar general. Liderul PNL a catalogat stirile pe acest subiect drept fake news.

Vasilescu: Pensionarea la 70 ani e ca si cum familia pensionarului ar primi prima pensie cu certificatul de deces

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu spune ca a vorbi despre iesirea la pensie la 70 de ani este ca si cum ai recunoaste ca de fapt nu mai vrei sa mai platesti nicio pensie in Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )