Libnet.ro
UNICEF

19:15

Criminalul-milionar, care si-a ucis bunica, a fost scos din penitenciar

Antena3 Antena3,
Criminalul-milionar, care si-a ucis bunica, a fost scos din penitenciar

Dan Camarzan, criminalul-milionar din Brasov, care si-a ucis bunica in varsta de 93 de ani pe data de 6 mai, a fost scos din arest si internat la o clinica de psihiatrie. Procurorii care se ocupa de cazul. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca, scos din arest si dus la sediul IGPR

Gheorghe Dinca a parasit, miercuri dimineata, Arestul Central. Suspectul de crima a fost scos din arest sidus la sediul IGPR unde specialistii analizeaza gesturile sale, tonul vocii si.

Declaratia care l-a scos din minti pe Gheorghe Dinca. Explicatii bizare despre parfumul Luizei Melencu

O declaratie l-a scos din minti pe Gheorghe Dinca in timpul audierilor, audieri la care a participat si avocatul familei Melencu, Tonel Pop. Potrivit avocatului, procurorul de caz care l-a intervievat pe Dinca.

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

Decizie fara precedent! Numele Dorian a fost retras din catalogul de nume date uraganelor! Detalii despre una dintre cea mai distructive furtuni

Uraganul Dorian a devenit o furtuna distructiva, in consecinta, numele de Dorianva fi retras de Organizatia Mondiala de Meteorologie din catalogul de nume date uraganelor dupa anul 2019. Retragerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )