Libnet.ro
UNICEF

21:30

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu in urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu in urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor (VIDEO)

Crin Antonescu isi continua atacurile la adresa lui Sorin Oprescu dupa ce referendumul pentru eutanasierea maidanezilor a fost stabilit pentru 6 octombrie. Primaria, nu Parlamentul prinde cainii pe strada, in. continuă pe B1

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu, in urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor

Crin Antonescu isi continua atacurile la adresa lui Sorin Oprescu dupa ce referendumul pentru eutanasierea maidanezilor a fost stabilit pentru 6 octombrie. Primaria, nu Parlamentul prinde cainii pe strada,.

Crin Antonescu: Referendumul in problema cainilor este inutil, chiar jenant./ Sunt de acord ca intr-o alta tara am fi asistat la demisii, a primarului in primul rand

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, sustine ca referendumul privind cainii fara stapan care va avea loc pe 6 octombrie este inutil, chiar jenant: Sorin Oprescu este primar general datorita votului bucurestenilor, USL i-a acordat o sustinere politica, dupa parerea mea, nici decisiva. Oricum, ca primar independent mai avea un mandat in spate. Eu sunt de acord ca intr-o alta tara am fi asistat la demisii, a primarului in primul rand. Sunt absolut de acord, a spus Crin Antonescu duminica seara la Digi 24.

Deputatii Mircea Dolha (PNL) si Cristian Rizea (PSD) cer demisia primarului Sorin Oprescu

Deputatul PNL Mircea Dolha a declarat vineri, pentru Agerpres, ca primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu, ar trebui sa-si depuna demisia din functie, fara a mai sta pe ganduri, in urma accidentului recent cu copilul de patru ani sfasiat de cainii maidanezi in timp ce se afla in parc cu bunica sa. Si deputatul PSD Cristian Rizea i-a cerut vineri demisia de onoare primarului Sorin Oprescu si considera ca acesta ar trebui sa vina in Parlament si sa dea explicatii privind modul in care a gestionat bugetul alocat pentru problema cainilor comunitari.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins. Este punctul meu de vedere, nu al PNL / Ponta si Antonescu se intalnesc la ora 14.00

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca nu este de acord cu exploatarea miniera de la Rosia Montana, invocand faptul ca societatea a fost scindata in urma aprobarii proiectului de catre Guvern.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins .Ponta: Vom respinge proiectul in Parlament, nu mai are rost are sa lungim lucrurile

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca nu este de acord cu exploatarea miniera de la Rosia Montana, invocand faptul ca societatea a fost scindata in urma aprobarii proiectului de catre Guvern. in replica, premierul i-a convocat pe Crin Antonescu si pe Valeriu Zgonea intr-o sedinta de urgenta, anuntand ca proiectul va fi respins in Parlament.

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana trebuie respins. Este punctul meu de vedere, nu al PNL

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat astazi ca nu este de acord cu exploatarea miniera de la Rosia Montana, invocand faptul ca societatea a fost scindata in urma aprobarii proiectului de catre Guvern.

VIDEO / LIVE TEXT Miting anti-maidanezi la Piata Romana. Manifestantii cer demisia lui Sorin Oprescu si striga Salvati copiii

Citeva sute de bucuresteni s-au strans la Piata Romana din Bucuresti vineri la ora 19. 00 in memoria copilului de 4 ani ucis luni de cainii vagabonzi. Protestatarii cer demisia primarului general Sorin Oprescu. Manifestatia nu a fost autorizata de Primaria Capitalei. --------------------------------Ora 21. 22: Oamenii au ingenuncheat si tin un moment de reculegere in memoria lui IonutOra 21. 08: Manifestantii au inceput sa plece, in Piata Romana au mai ramas circa 100 de oameniOra 21. 00: Mai multi copii cu pancarte s-au strins in jurul lumanarilor aprins. Multimea scandeaza Salvati copiiiOra 20. 50: Manifestantii striga Jos primarii maidanezi. Rusine, rusine, Oprescu si Ontanu!Ora 20. 04: Oamenii aprind luminari, striga Ionut! si Jos Oprescu!Ora 19. 45: Manifestantii scandeaza Oprescu, demisia / Capitala nu te vrea!Ora 19. 40: La miting au venit si parintii lui Ionut, care resping referendumulHotNews. ro relateaza LIVE TEXT evenimentele din Piata Romana.

Sorin Oprescu: Legea este ambigua din cauza ipocrizei politicienilor.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri ca legislatia privind eutanasierea cainilor maidanezi este ambigua din cauza ipocrizei politicienilor. Am facut ceea ce a ordonat legea. Asteptam ca Parlamentul sa ia o decizie imediata, a declarat Sorin Oprescu. Primarul general, a anuntat, miercuri, ca municipalitatea va organiza un referendum local privind eutanasierea cainilor vagabonzi. Sorin Oprescu vrea ca referendumul sa fie organizat in data de 6 octombrie, iar pana .

PDL Bucuresti strange semnaturi pentru demiterea primarului Sorin Oprescu

PDL Bucuresti a inceput strangerea de semnaturi pentru demiterea primarului general Sorin Oprescu, potrivit unui comunicat trimis de partid. In plus, consilierii PDL din Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) au revenit asupra deciziei de a demisiona. Ei asteapta acum hotararea Biroului Permanent National. Asta dupa ce, duminica, Adriean Videanu a declarat ca alesii locali PDL vor demisiona din CGMB pentru a nu mai gira incompetenta administrativa a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

CAMPANIE Bucurestiul nu crede in lacrimi! Cum a trecut primarul Sorin Oprescu de la Bucuresteni dragi, se poate! la Iertati-ne pe toti!

Sorin Oprescu i-a cucerit, de doua ori, pe bucuresteni, la alegerile din 2008 si 2012, atat prin carisma, cat mai ales prin doua programe electorale, prin care le promitea rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, una principala fiind cea a maidanezilor. Dupa moartea micutului Ionut, ucis de caini, saptamana aceasta, in Parcul Tei, adevarul. ro va prezinta tot traseul promisiunilor neonorate ale lui Sorin Oprescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )