Libnet.ro
UNICEF

08:30

Crin Antonescu: Referendumul in problema cainilor este inutil, chiar jenant./ Sunt de acord ca intr-o alta tara am fi asistat la demisii, a primarului in primul rand

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Referendumul in problema cainilor este inutil, chiar jenant./ Sunt de acord ca intr-o alta tara am fi asistat la demisii, a primarului in primul rand

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, sustine ca referendumul privind cainii fara stapan care va avea loc pe 6 octombrie este inutil, chiar jenant: Sorin Oprescu este primar general datorita votului bucurestenilor, USL i-a acordat o sustinere politica, dupa parerea mea, nici decisiva. Oricum, ca primar independent mai avea un mandat in spate. Eu sunt de acord ca intr-o alta tara am fi asistat la demisii, a primarului in primul rand. Sunt absolut de acord, a spus Crin Antonescu duminica seara la Digi 24. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu declara ca referendumul in problema cainilor este inutil, chiar jenant

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, ca referendumul privind cainii fara stapan care va avea loc pe 6 octombrie este inutil, chiar jenant.

Crin Antonescu: Vrem un mecanism pentru limitarea ordonantelor de urgenta./ Pe scena politica PNL este obiectul de activitate al ANI, DNA./ L-as numi pe Basescu premier daca partidele domniei sale castiga niste alegeri

Liderul liberal Crin Antonescu sustine ca PNL ar fi obiectul de activitate al ANI si DNA: Vedem cum pare, dar pare cu tarie ca pe scena politica obiect de activitate pentru ANI, DNA si pentru altii nu mai este decat PNL, atat, clar. Foarte bine, daca in PNL sunt oameni care au probleme, sa fie cercetati, sa fie judecati, sa fie dovediti. Eu nu ii pot socoti si nu ii socotesc vinovati, pana cand nu sunt definitiv dovediti vinovati si nu pot sa nu constat faptul ca aceste institutii au tinta. Crin Antonescu a mai declarat duminica seara la Digi 24 ca doreste realizarea unui mecanism la nivel parlamentar pentru limitarea ordonantelor de urgenta emise de Guvern.

Crin Antonescu ii felicita pe manifestantii impotriva proiectului de la Rosia Montana si anti-maidanezi: Un semn de civism. / As merge pe o comisie mixta Senat -Camera pentru Rosia Montana. Proiectul poate trece intr-o luna

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, i-a felicitat duminica seara, intr-o emisiune la Digi 24, pe cei care ies in strada zilele acestea, in semn de protest atat fata de proiectul minier de la Rosia Montana cat si fata de problema cainilor comunitari. In primul rand ii felicit pentru ca o fac. Indiferent de tema pentru care iesi din strada, cata vreme o faci pasnici, e un semn de civism, afirma presedintele Senatului. El a adaugat ca in ceea ce priveste proiectul de lege privind Rosia Montana, exista mai multe variante, insa el ar merge pe a doua varianta, in sedinta birourilor reunite sa constituim o comisie mixta, Senat 65506; Camera Deputatilor, in scopul de a deschide dialogul cu cei care manifesta in strada, care au pozitii in mediul online, care in presa au pledat intr-un sens sau altul.

Crin Antonescu, despre cazul Vosganian: Nu se pune problema deocamdata sa votez in favoarea cererii DIICOT

Presedintele PNL, Crin Antonescu, presedinte al Senatului, a declarat luni ca, din ceea ce a vazut deocamdata in dosarul care a fost inaintat de DIICOT privindu-l pe ministrul Economiei, Varujan Vosganian, trimis la Camera superioara a Parlamentului, nu se pune problema unui vot inceperii urmaririi penale a acestuia, relateaza Agerpres.

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu, in urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor

Crin Antonescu isi continua atacurile la adresa lui Sorin Oprescu dupa ce referendumul pentru eutanasierea maidanezilor a fost stabilit pentru 6 octombrie. Primaria, nu Parlamentul prinde cainii pe strada,.

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu in urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor (VIDEO)

Crin Antonescu isi continua atacurile la adresa lui Sorin Oprescu dupa ce referendumul pentru eutanasierea maidanezilor a fost stabilit pentru 6 octombrie. Primaria, nu Parlamentul prinde cainii pe strada, in.

Crin Antonescu: PNL nu este la putere

PNL nu este la putere, ci doar la guvernare, spune Crin Antonescu. Chiar daca partidul pe care-l conduce face parte din majoritatea parlamentara, atata timp cat institutii precum ANI si DNA schimba ministri din.

Crin Antonescu, declaratii despre Rosia Montana: Cred ca proiectul trebuie respins.

Liderul PNL, Crin Antonescu a spus, luni, intr-o conferinta de presa, ca in acest moment este necesar ca proiectul Rosia Montana trebuie respins. Antonescu a mai spus ca este un proiect fragil care nu este sustinut. El spune ca sentimentul public contrar e mai important decat datele tehnice. Crin Antonescu a tinut sa precizeze ca face aceasta declaratie in nume personal. Este o declaratie in nume strict personal. Avand in vedere calitatea mea de presedinte al Senatului, de presedinte al PNL, .

Adrian Nastase: Este o rusine faptul ca problema cainilor maidanezi nu a fost rezolvata

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni dimineata, in fata sediului iCCJ, ca problema cainilor maidanezi reprezinta o rusine pentru tara, aratand ca din cauza faptului ca dureaza de zeci de ani,.

Adrian Nastase: Este o rusine faptul ca problema cainilor maidanezi nu a fost rezolvata (VIDEO)

Fostul premier Adrian Nastase a declarat luni dimineata, in fata sediului iCCJ, ca problema cainilor maidanezi reprezinta o rusine pentru tara, aratand ca din cauza faptului ca dureaza de zeci de ani,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )