Libnet.ro
UNICEF

01:06

Crin Antonescu: Nu avem nevoie de UDMR sa modificam Constitutia; dorim un alt tip de abordare privind temele mari

Hotnews Hotnews,
Crin Antonescu: Nu avem nevoie de UDMR sa modificam Constitutia; dorim un alt tip de abordare privind temele mari

Crin Antonescu a declarat luni ca USL nu are nevoie de UDMR pentru a trece viitorul Guvern de Parlament sau sa modifice Constitutia, punctand ca se doreste un alt tip de abordare privind temele mari de constructie. El a aratat ca o posibila colaborare a USL cu UDMR ar putea viza orice posibil proiect in interiorul Parlamentului pe care l-ar putea sustine in asociere. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: USL nu are nevoie de UDMR, dar vreau sa fac orice pentru ca in Romania sa fie mai putin razboi/ Crin Antonescu: Eu sunt pro-occidental, nu accept sa discut despre orientarea MAE/ Daniel Constantin: Avem exporturi blocate de 5 ani spre Rusia

Prim-ministrul Victor Ponta, presedintele Senatului Crin Antonescu si Ministrul Agriculturii Daniel Constantin au discutat la Antena 3 despre situatia politica a Romaniei. Nu vreau sa fiu ca Traian Basescu care a insuflat ideea de separare: ardeleni contra olteni, medici contra pacienti, profesori contra elevi. Cred intr-o uniune a romanilor. Vreau sa dau un semnal ca USL nu este impotriva UDMR, a declarat premierul Victor Ponta. Crin Antonescu a completat: Aseara domnul Ponta nu a inventat o eventuala colaborare cu UDMR.

Cum explica Antonescu sustinerea unei posibile aliante cu UDMR: Nu avem nevoie de UDMR pentru votarea Guvernului sau pentru Constitutie

Co-presedintele USL, Crin Antonescu, a explicat luni de ce sustine o posibila alianta cu UDMR. Acesta a declarat ca nu are nevoie de UDMR pentru investirea noului Guvern, nici pentru modificarea Constitutiei, ci.

Liviu Dragnea despre cooptarea UDMR la guvernare: A fost o discutie la nivelul conducerii USL, un cerc destul de restrans, era prezent si Crin Antonescu

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni ca ideea unei eventuale cooptari a UDMR la guvernare a fost discutata la nivelul conducerii USL, intr-un cerc destul de restrans, dar din care face parte si presedintele PNL, Crin Antonescu. Daca presedintele Traian Basescu il va nominaliza premier pe Victor Ponta, poate aparea o coabitare serioasa, corecta, in interesul tarii.

Liviu Dragnea, intrebat daca Crin Antonescu stia de discutiile cu UDMR: Alta intrebare! El a confirmat intalnirea cu UDMR

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca USL se va intalni cu UDMRpentru a discuta eventualitatea unei majoritati guvernamentale alaturi de acestia. Ceea ce am stabilit cu UDMR-ul,.

Crin Antonescu: Nu am vorbit nicidecm despre o alianta de guvernare cu UDMR, sunt toate posibilitatile deschise

Liderul PNL, Crin Antonescu, a explicat , luni dimineata, dupa incheierea votului pentru alegerile parlamentare, ca nu s-a stabilit incheierea unei aliante de guvernare cu Uniunea Democrata Maghiara din.

Crin Antonescu: Nu am vorbit nicidecum despre o alianta de guvernare cu UDMR, sunt toate posibilitatile deschise

Liderul PNL, Crin Antonescu, a explicat , luni dimineata, dupa incheierea votului pentru alegerile parlamentare, ca nu s-a stabilit incheierea unei aliante de guvernare cu Uniunea Democrata Maghiara din.

Antonescu: Discutam despre UDMR la guvernare doar daca USL ia sub 50% din mandate, fapt putin probabil

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, ca se poate discuta despre cooptarea UDMR alaturi de USL intr-o viitoare guvernare doar in situatia in care USL ar obtine sub 50% din mandatele in.

Crin Antonescu: Nu am de gand sa-l propun pe Tariceanu ministru. Nu e exclus sa apara discutia in PNL

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca nu are in vedere propunerea fostului premier Calin Popescu Tariceanu pentru vreo functie ministeriala, precizand insa ca nu exclude ca o astfel de propunere sa apara in discutiile din interiorul PNL pe subiectul desemnarii viitorilor ministri, scrie Mediafax.

Crin Antonescu, catre Gabriel Oprea: Nu va mai lasati atras in diversiunile lui Victor Ponta

Sicane intre liderii USLVictor Ponta si Crin Antonescu, in timpul conferintei de presa sustinute luni, la sediul Uniunii. Liberalul i-a spus ironic, presedintelui UNPR, Gabriel Oprea, ca se lasa atras.

Crin Antonescu: Ponta trebuie sa fie numit premier, nu exista nicio alta varianta, nu e loc de alte combinatii

Liderul USL Crin Antonescu a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca Victor Ponta trebuie categoric sa fie numit premier de presedintele Traian Basescu, intrucat USL a castigat detasat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )