Libnet.ro
UNICEF

17:45

Crin Antonescu si Emil Boc nu vor participa la Congresul de fuziune PNL-PDL

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu si Emil Boc nu vor participa la Congresul de fuziune PNL-PDL

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu. a anuntat vineri ca nu va participa la Congresul de fuziune PNL-PDL, motivul inaintat presei fiind ca este plecat din tara, potrivit unei declaratii acordate gandul. info. Totodata, fostul lider al PDL Emil Boc a declarat de joi ca nu va veni la Bucuresti pentru eveniment. continuă pe Adevărul

PDL si PNL Buzau si-au desemnat reprezentantii care vor participa la congresul de fuziune de la Bucuresti

Sambata, in cadrul unui congres comun, Partidul Democrat Liberal si Partidul National Liberal pun bazele Aliantei Crestin Liberale, alianta electorala sub numele careia cele doua formatiuni politice vor prezenta un candidat comun la alegerile prezidentiale.

Emil Boc: Blaga baga azi PDL in mormant definitiv. Nu pot asista la funeralii

Fostul lider democrat-liberal Emil Boc il acuza pe presedintele PDL, Vasile Blaga, ca, desi spune ca are partidul in suflet, de fapt astazi il baga in mormant definitiv si il topeste in PNL, fiind cel care, peste noapte, a batut palma cu liberalii, care le-au fost adversari incepand cu 2007.

Crin Antonescu vrea sa atace sefia PNL dupa prezidentiale

Fostul lider liberal Crin Antonescu a facut un pas in spate dupa ce Klaus Iohannis a fost ales prezidentiabilul PNL, insa isi pregateste terenul pentru o revenire fruntea formatiunii, spun specialistii contactati de Adevarul.

182 de damboviteni vor participa la cursuri de calificare profesionala

Peste 3. 500 de persoane vor participa in august la 170 de programe de formare profesionala, cele mai multe urmand sa pregateasca lucratori in comert, operatori introducere date si ospatari, a anuntat, marti, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Emil Boc si Crin Antonescu nu participa la congresul de fuziune PDL-PNL

inchiderea Transalpina ii scoate in strada pe cabanierii si concesionarii din Parang. La Targu Jiu vor participa mii de protestatari din patru judete

Cabanierii si administratorii de hoteluri din zona Ranca anunta ca vor protesta din nou la sfarsitul acestei saptamani, pentru ca soseaua Transalpina este inchisa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )