Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Am fost putin surprins de declaratia lui Ciuca, nu stiu daca ea anunta ceva/ O sa primim ceva daca e de primit de la Partidul Conservator/ As fi de acord cu revenirea Monarhiei

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Am fost putin surprins de declaratia lui Ciuca, nu stiu daca ea anunta ceva/ O sa primim ceva daca e de primit de la Partidul Conservator/ As fi de acord cu revenirea Monarhiei

Copresedintele USL Crin Antonescu a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca a fost suprins de declaratia facuta de conservatorul Bogdan Ciuca privind nefunctiionarea reala a USL si explica ca PNL a vorbit si acum pentru sine si Partidul Conservator poate sa faca la fel si c anu stie daca pozitia exprimata de Ciuca este impartasita si de Dan Voiculescu. Liderul liberal spune ca ar fi de acord cu o revenire a Monarhiei, dar ca acest lucru ar trebui sa se faca in unrma unui referendum national si prin modificarea Constitutiei. Stiu ca ministrul Fenechiu era de parere ca ar trebui sa cautam alte solutii, sa nu privatizam neaparat CFR Marfa. emisiunea este in desfasurare. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Am fost putin surprins de declaratia lui Ciuca si nu stiu daca ea anunta ceva/ As fi de acord cu revenirea Monarhiei

Copresedintele USL Crin Antonescu a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca a fost suprins de declaratia facuta de conservatorul Bogdan Ciuca privind nefunctionarea reala a Aliantei si ca nu stie daca pozitia exprimata de Ciuca este impartasita si de Dan Voiculescu. Liderul liberal spune ca ar fi de acord cu o revenire a Monarhiei, dar ca acest lucru ar trebui sa se faca in urma unui referendum national si prin modificarea Constitutiei. Stiu ca ministrul Fenechiu era de parere ca ar trebui sa cautam alte solutii, sa nu privatizam neaparat CFR Marfa. Emisiunea s-a incheiat. Vezi in text principalele declaratii despre modificarea Constitutiei, Andrei Marga, privatizarea CFR Marfa si Oltchim si situatia din R. Moldova.

Conservatorii lui Dan Voiculescu se declara nemultumiti de relatia cu PNL-ul lui Crin Antonescu

Vicepresedintele Partidului Conservator PC), Bogdan Ciuca, a declarat joi ca protocolul Aliantei de Centru - Dreapta ACD) nu mai functioneazasi ca de acum inainte conservatorii vor face declaratii in nume propriu. Ciuca a explicat decizia conducerii PC sustinand ca in ultima perioada nuau mai existat consultari la nivelul celor doua partide pe proiecte legislative sau declaratii. Totodata, vicepresedintele PC a tinut sa precizeze ca nu se pune problema unei ruperi a ACD.

EXCLUSIV Noua Constitutie - varianta intermediara pana la 17 iunie: toate modificarile facute de Comisia Crin Antonescu

HotNews. ro va prezinta forma intermediara a noii Constitutii a Romaniei, asa cum arata ea dupa 9 zile de dezbateri in Comisia parlamentara speciala condusa de Crin Antonescu. Documentul prezentat a rezultat dupa dezbaterile desfasurate pina in seara de luni, 17 iunie. Precizam ca aceasta comisie de revizuire va mai avea cel putin o zi de dezbateri, asa incit forma finala va suferi modificari fata de versiunea prezenta a textului. Vezi documentul atasat sau in corpul articolului.

Crin Antonescu: Convenisem cu Ponta ca referendumul cerut de Basescu este inoportun, cred ca au fost neintelegeri in legatura cu ce se voteaza

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat miercuri ca a convenit cu premierul Victor Ponta sa exprime prin vot ideea ca referendumul cerut de presedintele Traian Basescu este inoportun, apreciind ca au existat neintelegeri in legatura cu ce s-a votat, scrie Agerpres.

VIDEO Crin Antonescu: Convenisem cu Ponta ca referendumul cerut de Basescu este inoportun, cred ca au fost neintelegeri in legatura cu ce se voteaza

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat miercuri ca a convenit cu premierul Victor Ponta sa exprime prin vot ideea ca referendumul cerut de presedintele Traian Basescu este inoportun, apreciind ca au existat neintelegeri in legatura cu ce s-a votat, scrie Agerpres.

Crin Antonescu: La ICR nu a existat o alocare politica

Crin Antonescu a fost invitat joi seara la emisiunea Jocuri de putere, de la Realitatea tv, unde a vorbit despre Andrei Marga, fostul presedinte ICR, dar si despre relatia cu Partidul Conservator.

Crin Antonescu: Referendumul este inoportun

Liderii USL, premierul Victor Ponta, presedintele Senatului Crin Antonescu si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, au fost invitati, miercuri seara la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde au discutat despre coabitare, referendum, dar si despre revizuireaConstitutiei.

Crin Antonescu: Nu e adevarat ce sustin grupurile PSD despre votul pe referendum. Am convenit contrariul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ca ceea ce au anuntat grupurile parlamentare PSD privind votul de marti asupra referendumului propus de Traian Basescu nu este adevarat si ca a fost convenit.

Crin Antonescu, despre pozitia PSD pe votul pentru referendum: Nu e adevarat, am convenit contrariul

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, pentru Mediafax, ca ceea ce au anuntat grupurile parlamentare PSD privind votul de marti asupra referendumului propus de Traian Basescu nu este adevarat' si ca a fost convenit contrariul.

Cui ii pasa de ICR? Un mesaj pentru dl Crin Antonescu

Exista lucruri care trebuie discutate cu maximum de seriozitate. Nu gasesc niciun motiv de uimire in faptul ca doamna Zoe Petre e multumita de contra-performantele lui Andrei Marga. Membra a Comitetului Director, profesoara de istorie antica este parte a echipei care a patronat distrugerea ICR. A inchis ochii si, de fapt, a aprobat toate abuzurile lui Marga. Fostul ei student, dl Crin Antonescu, ne anunta ca: Nu s-a distrus niciun ICR.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )