Libnet.ro
UNICEF

23:45

Crin Antonescu iese din carti pentru europarlamentare. Ciorna listei PNL pentru euroalegeri

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu iese din carti pentru europarlamentare. Ciorna listei PNL pentru euroalegeri

Crin Antonescu, unul dintre primii liberali care si-au depus candidatura la europarlamentare, iese din calculele PNL pentru alegerile din 26 mai, sanse mari pentru un loc eligibil avand insa sotia sa, Adina Valean, europarlamentar la al treilea mandat. continuă pe Hotnews

Abonati la sinecuri. Surse: Ca sa scape de Crin Antonescu, PNL ii face loc pe lista pentru Bruxelles sotiei, Adina Valean

Conducerea PNL l-a scos de pe lista pentru alegerile europarlamentare pe Crin Antonescu, insa i-a oferit un loc eligibil sotiei sale, Adina Valean, eurodeputat liberal inca din 2007, sustin surse politice pentru Adevarul. Luni e programata prima dezbatere in partid intre candidatii care s-au inscris in cursa pentru Bruxelles.

PSD si PNL, umar la umar n cursa pentru europarlamentare (sondaj INSCOP)

Daca duminica viitoare ar avea loc alegerile europarlamentare, PSD ar obtine 27,8%, urmat indeaproape de PNL, cu 26,7%, in timp ce USR 10%) s-ar clasa pe locul 3, arata un sondaj realizat de INSCOP la comanda Fundatiei Konrad Adenauer.

Teodorovici: Un consilier al lui Iohannis a sunat la angajatii din MFP pentru date. Suna-ma pe mine!

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat vineri seara, intr-o emisiune la Digi24, ca in cursul zilei un consilier al presedintelui Klaus Iohannis a sunat la angajatii din Ministerul Finantelor Publice MFP) pentru informatii. Ministrul s-ar fi astept sa fie el sunat.

LeBron James, cel mai bine platit baschetbalist din lume pentru al cincilea an consecutiv - Venituri de 88,7 milioane de dolari pe an

LeBron James este pentru al cincilea an la rand cel mai bine platit baschetbalist din NBA, cu venituri de 88,7 milioane de dolari pe an, potrivit revistei Forbes, citata de Reuters.

Celebrul narcotraficant mexican El Chapo, gasit vinovat de un tribunal din SUA, pentru toate capetele de acuzare

Interlopul mexican Joaquin El Chapo Guzman, liderul cartelului de droguri Sinaloa, a fost gasit vinovat de o instanta din Statele Unite pentru toate cele zece capete de acuzare, inclusiv pentru participare la activitati infractionale in forma organizata, informeaza Mediafax citand CNN.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2839 seconds )