Libnet.ro
UNICEF

19:31

Crin Antonescu: Nu merg in Croatia sa-l reprezint pe Traian Basescu, ci Romania. Nu-i vorba de nicio coabitare

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Nu merg in Croatia sa-l reprezint pe Traian Basescu, ci Romania. Nu-i vorba de nicio coabitare

Presedintele Senatului Crin Antonescu a declarat sambata, la Realitatea TV, ca nu merge in Croatia sa il reprezinte pe Traian Basescu, ci Romania, iar gestul lui nu este un semn de coabitare, relateaza Agerpres. Antonescu a mai declarat ca proiectul de revizuire a Constitutiei nu apartine unui grup, ci unei majoritati de peste doua treimi din Parlament si nu are rost ca presedintele Traian Basescu sa fie luat in serios cand face declaratii pe aceasta tema. continuă pe Hotnews

VIDEO Crin Antonescu: Nu merg in Croatia sa-l reprezint pe Traian Basescu, ci Romania. Nu-i vorba de nicio coabitare

Presedintele Senatului Crin Antonescu a declarat sambata, la Realitatea TV, ca nu merge in Croatia sa il reprezinte pe Traian Basescu, ci Romania, iar gestul lui nu este un semn de coabitare, relateaza Agerpres. Antonescu a mai declarat ca proiectul de revizuire a Constitutiei nu apartine unui grup, ci unei majoritati de peste doua treimi din Parlament si nu are rost ca presedintele Traian Basescu sa fie luat in serios cand face declaratii pe aceasta tema.

Traian Basescu i-a multumit lui Crin Antonescu pentru ca il va reprezenta la ceremonia de aderare a Croatiei la UE

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, dupa reuniunea Consiliului European, ca l-a rugat pe presedintele Senatului, Crin Antonescu, sa-l reprezinte la ceremonia de aderare a Croatiei la Uniunea Europeana care va avea loc la Zagreb duminica seara, iar acesta a acceptat.

UPDATE Crin Antonescu va reprezenta Romania la Zagreb, la ceremonia de aderare a Croatiei la UE/ Traian Basescu: L-am rugat sa ma reprezinte si a fost de acord

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, va reprezenta Romania duminica seara la ceremonia organizata la Zagreb, cu prilejul aderarii Croatiei la Uniunea Europeana, incepand de la 1 iulie 2013, informeaza Senatul intr-un comunicat citat de Mediafax. UPDATE Ora 16. 16 L-am delegat sa ma reprezinte. L-am rugat sa ma reprezinte si a fost de acord si ii multumesc ca a fost de acord, a declarat Traian Basescu la Bruxelles, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema in cadrul unei conferinte de presa.

Crin Antonescu: Daca PC este nemultumit de protocolul cu PNL poate sa plece.

Presedintele PNL, Crin Antonescu invita PC sa paraseasca USL, daca este nemultumit de colaborarea cu PNL. Daca Partidul Conservator este nemultumit, poate sa plece. Constructia USL nu sta in Partidul Conservator, iar daca unii prin PC isi imagineaza ca cineva din PNL sau eu, ca presedinte al acestuia, avem vreun soi de timiditate in a spune clar lucrul acesta, se inseala amarnic, a spus Crin Antonescu, dupa sedinta conducerii PNL. Presedintele PNL a punctat ca USL .

Emil Boc: Crin Antonescu este un ignorant al Constitutiei si sfideaza Curtea Constitutionala

Fostul premier Emil Boc a declarat, vineri, ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, este un ignorant alConstitutiei si ca sfideaza statul de drept prin atacurile la adresa Curtii Constitutionale,.

VIDEO Primarul Clujului, Emil Boc, sare la gatul lui Crin Antonescu: Este un ignorant al Constitutiei. Locul sau nu e de presedinte al comisiei constitutionale

Primarul Clujului a avut o reactie directa si seaca, cum chiar el a calificat-o, legat de declaratiile facute joi, 27 iunie, de Crin Antonescu privind decizia Curtii Constitutionale de a mentine la 50% pragul la referendum pentru inca un an.

VIDEO Primarul Clujului, Emil Boc, sare la gatul lui Crin Antonescu: Este un ignorant al Constitutiei

Primarul Clujului a avut o reactie directa si seaca, cum chiar el a calificat-o, legat de declaratiile facute joi, 27 iunie, de Crin Antonescu privind decizia Curtii Constitutionale de a mentine la 50% pragul la referendum pentru inca un an.

Crin Antonescu va reprezenta Romania la Zagreb, la ceremonia de aderare a Croatiei la UE

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, va reprezenta Romania duminica seara la ceremonia organizata la Zagreb, cu prilejul aderarii Croatiei la Uniunea Europeana, incepand de la 1 iulie 2013, informeaza Senatul intr-un comunicat citat de Mediafax.

Realizatorul TV Niels Schnecker va conduce campania pentru prezidentiale a lui Crin Antonescu

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat, vineri, ca jurnalistul postului de televiziune Antena 3 Niels Schnecker va fi directorul sau de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014.

Crin Antonescu: Niels Schnecker va fi directorul meu de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014

Prezentatorul Antenei 3 Niels Schnecker va fi directorul de campanie electorala al presedintelui PNL, Crin Antonescu, pentru alegerile prezidentiale din 2014.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )