Libnet.ro
UNICEF

07:45

Crin Antonescu: Modificarea Constitutiei va impiedica viitorul presedinte sa o poata interpreta in mod abuziv

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Modificarea Constitutiei va impiedica viitorul presedinte sa o poata interpreta in mod abuziv

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, Crin Antonescu, a vorbit duminica seara, la Antena 3, despre amendamentele USL adoptate in noul proiect de revizuire a legii fundamentale, el afirmand ca s-a dorit mai ales evitarea unei interpretari abuzive a acesteia din partea viitorului presedinte al tarii. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu, despre revizuirea Constitutiei: Puterea judecatoreasca este inalta Curte de Casatie si Justitie, nu procurorii

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, liberalul Crin Antonescu, a vorbit, in aceasta seara, la Antena 3, despre amendamentele USL adoptate in noul proiect de revizuire a Legii fundamentale. Presedintele PNL a spus ca actuala Lege fundamentala a fost modificata pentru ca viitorul presedinte sa nu o mai poata interpreta in mod abuziv.

Crin Antonescu, despre revizuirea Constitutiei: Puterea judecatoreasca este inalta Curte, nu procurorii

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, liberalul Crin Antonescu, a vorbit, duminica seara, la Antena 3, despre amendamentele USL adoptate in noul proiect de revizuire a Legii fundamentale. Presedintele PNL a spus ca actuala Lege fundamentala a fost modificata pentru ca viitorul presedinte sa nu o mai poata interpreta in mod abuziv.

Crin Antonescu: Am fost putin surprins de declaratia lui Ciuca si nu stiu daca ea anunta ceva/ As fi de acord cu revenirea Monarhiei

Copresedintele USL Crin Antonescu a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca a fost suprins de declaratia facuta de conservatorul Bogdan Ciuca privind nefunctionarea reala a Aliantei si ca nu stie daca pozitia exprimata de Ciuca este impartasita si de Dan Voiculescu. Liderul liberal spune ca ar fi de acord cu o revenire a Monarhiei, dar ca acest lucru ar trebui sa se faca in urma unui referendum national si prin modificarea Constitutiei. Stiu ca ministrul Fenechiu era de parere ca ar trebui sa cautam alte solutii, sa nu privatizam neaparat CFR Marfa. Emisiunea s-a incheiat. Vezi in text principalele declaratii despre modificarea Constitutiei, Andrei Marga, privatizarea CFR Marfa si Oltchim si situatia din R. Moldova.

Crin Antonescu: Am fost putin surprins de declaratia lui Ciuca, nu stiu daca ea anunta ceva/ O sa primim ceva daca e de primit de la Partidul Conservator/ As fi de acord cu revenirea Monarhiei

Copresedintele USL Crin Antonescu a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca a fost suprins de declaratia facuta de conservatorul Bogdan Ciuca privind nefunctiionarea reala a USL si explica ca PNL a vorbit si acum pentru sine si Partidul Conservator poate sa faca la fel si c anu stie daca pozitia exprimata de Ciuca este impartasita si de Dan Voiculescu. Liderul liberal spune ca ar fi de acord cu o revenire a Monarhiei, dar ca acest lucru ar trebui sa se faca in unrma unui referendum national si prin modificarea Constitutiei. Stiu ca ministrul Fenechiu era de parere ca ar trebui sa cautam alte solutii, sa nu privatizam neaparat CFR Marfa. emisiunea este in desfasurare.

Ioan Oltean (PDL): Crin Antonescu a compromis actul de revizuire a Constitutiei

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, a declarat vineri ca liberalul Crin Antonescu a compromis actul de revizuire a Constitutiei. Democrat-liberalul nu a exclus posibilitatea ca un referendum de revizuire a Constitutiei sa nu mai aiba loc.

Ioan Oltean: Crin Antonescu a compromis actul de revizuire a Constitutiei

In cadrul conferintei de presa de astazi, vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat ca presedintele Senatului Crin Antonescu a compromis actul de revizuire a Constitutiei. De asemenea, acesta nu a exclus posibilitatea ca un referendum de revizuire a Constitutiei sa nu mai aiba loc.

Crin Antonescu, despre revizuirea Constitutiei, de la ora 20.00

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, liberalul Crin Antonescu, vorbeste, in aceasta seara, despre amendamentele USL adoptate in noul proiect de revizuire a Legii fundamentale.

Crin Antonescu, despre revizuirea Constitutiei: Am simtit nevoia sa intarim niste drepturi

Crin Antonescu este invitatul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Co-presedintele USL vorbeste despre noua Constitutie, despre abuzurile din partea lui Traian Basescu si despre referendumul din.

Crin Antonescu: La ICR nu a existat o alocare politica

Crin Antonescu a fost invitat joi seara la emisiunea Jocuri de putere, de la Realitatea tv, unde a vorbit despre Andrei Marga, fostul presedinte ICR, dar si despre relatia cu Partidul Conservator.

VIDEO Crin Antonescu, intrebat de un jurnalist daca are dosar psihiatric: Sunt sanatos. E legitima intrebarea dumneavoastra, v-am spus, nu!

Liderul liberal Crin Antonescu a fost intrebat, vineri, de un reporter daca are dosar psihiatric, in timpul unei conferinte de presa sustinute impreuna cu ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu PNL). Antonescu si-a pastrat calmul, raspunzand ca Exista o campanie subterana care a capatat diferite forme - de la pretinse tot felul de dosare pana la pretinse tot felul de boli vad acuma. N-am in sensul acesta nici un fel de emotie, sunt sanatos, nu asta e problema mea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )