Libnet.ro
UNICEF

12:16

Ioan Oltean: Crin Antonescu a compromis actul de revizuire a Constitutiei

Adevărul Adevărul,
Ioan Oltean: Crin Antonescu a compromis actul de revizuire a Constitutiei

In cadrul conferintei de presa de astazi, vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat ca presedintele Senatului Crin Antonescu a compromis actul de revizuire a Constitutiei. De asemenea, acesta nu a exclus posibilitatea ca un referendum de revizuire a Constitutiei sa nu mai aiba loc. continuă pe Adevărul

Ioan Oltean (PDL): Crin Antonescu a compromis actul de revizuire a Constitutiei

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, a declarat vineri ca liberalul Crin Antonescu a compromis actul de revizuire a Constitutiei. Democrat-liberalul nu a exclus posibilitatea ca un referendum de revizuire a Constitutiei sa nu mai aiba loc.

Ioan Oltean: Antonescu a compromis actul de revizuire a Constitutiei

In cadrul conferintei de presa de astazi, vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat ca presedintele Senatului Crin Antonescu a compromis actul de revizuire a Constitutiei. De asemenea, acesta nu a exclus posibilitatea ca un referendum de revizuire a Constitutiei sa nu mai aiba loc.

Crin Antonescu: O prima discutie pe revizuire cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, in 4-5 iulie

Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca o prima discutie cu reprezentantii Comisiei de la Venetia in legatura cu proiectul de modificare a Legii fundamentale va avea loc in 4-5 iulie. Proiectul de revizuire a.

Ioan Oltean, la Adevarul live: Vom boicota referendumul pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, va discuta astazi, la Adevarul Live, despre retragerea membrilor PDL din Comisia de revizuire a Constitutiei, despre sabotarile din interiorul PDL si despre modul in care vor raspunde democrat-liberalii la initiativa presedintelui Traian Basescu de reluare a refendumului.

Vicepresedintele PDL Ioan Oltean, la Adevarul live de la ora 15.00

Vicepresedintele PDL, Ioan Oltean, va discuta astazi, la Adevarul Live, despre retragea membrilor PDL din Comisia de revizuire a Constitutiei, despre sabotarile din interiorul PDL si despre modul in care vor raspunde democrat-liberalii la initiativa presedintelui Traian Basescu de reluare a refendumului.

Crin Antonescu: Daca aceasta Constitutie va fi revizuita, vor fi maximum 300 de deputati

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca noua Constitutie nu va permite Parlamentului sa aiba un numar mai mare de 300 de deputati.

EXCLUSIV Noua Constitutie - varianta intermediara pana la 17 iunie: toate modificarile facute de Comisia Crin Antonescu

HotNews. ro va prezinta forma intermediara a noii Constitutii a Romaniei, asa cum arata ea dupa 9 zile de dezbateri in Comisia parlamentara speciala condusa de Crin Antonescu. Documentul prezentat a rezultat dupa dezbaterile desfasurate pina in seara de luni, 17 iunie. Precizam ca aceasta comisie de revizuire va mai avea cel putin o zi de dezbateri, asa incit forma finala va suferi modificari fata de versiunea prezenta a textului. Vezi documentul atasat sau in corpul articolului.

Crin Antonescu: Am fost putin surprins de declaratia lui Ciuca si nu stiu daca ea anunta ceva/ As fi de acord cu revenirea Monarhiei

Copresedintele USL Crin Antonescu a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca a fost suprins de declaratia facuta de conservatorul Bogdan Ciuca privind nefunctionarea reala a Aliantei si ca nu stie daca pozitia exprimata de Ciuca este impartasita si de Dan Voiculescu. Liderul liberal spune ca ar fi de acord cu o revenire a Monarhiei, dar ca acest lucru ar trebui sa se faca in urma unui referendum national si prin modificarea Constitutiei. Stiu ca ministrul Fenechiu era de parere ca ar trebui sa cautam alte solutii, sa nu privatizam neaparat CFR Marfa. Emisiunea s-a incheiat. Vezi in text principalele declaratii despre modificarea Constitutiei, Andrei Marga, privatizarea CFR Marfa si Oltchim si situatia din R. Moldova.

Crin Antonescu: Am fost putin surprins de declaratia lui Ciuca, nu stiu daca ea anunta ceva/ O sa primim ceva daca e de primit de la Partidul Conservator/ As fi de acord cu revenirea Monarhiei

Copresedintele USL Crin Antonescu a declarat, joi seara, la Realitatea TV, ca a fost suprins de declaratia facuta de conservatorul Bogdan Ciuca privind nefunctiionarea reala a USL si explica ca PNL a vorbit si acum pentru sine si Partidul Conservator poate sa faca la fel si c anu stie daca pozitia exprimata de Ciuca este impartasita si de Dan Voiculescu. Liderul liberal spune ca ar fi de acord cu o revenire a Monarhiei, dar ca acest lucru ar trebui sa se faca in unrma unui referendum national si prin modificarea Constitutiei. Stiu ca ministrul Fenechiu era de parere ca ar trebui sa cautam alte solutii, sa nu privatizam neaparat CFR Marfa. emisiunea este in desfasurare.

Ioan Oltean, vicepresedinte democrat - liberal: PDL va avea propriul candidat la presedintia Romaniei

Prezent, astazi, la Zalau, la o intalnire de lucru regionala a PDL, democrat - liberalul bistritean Ioan Oltean a precizat, in contextul unei discutii despre eventualitatea unei candidaturi comune a dreptei la presedintie, ca PDL va avea propriul candidat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )