Libnet.ro
UNICEF

18:31

Crin Antonescu: Nu organizam nicio suspendare a presedintelui Basescu, insa o demisie ar fi benefica Romaniei

Hotnews Hotnews,
Crin Antonescu: Nu organizam nicio suspendare a presedintelui Basescu, insa o demisie ar fi benefica Romaniei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca USL nu pregateste o suspendare a presedintelui Traian Basescu, dar ca o demisie a acestuia ar fi benefica Romaniei, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu ataca tabara Chiliman -Tariceanu. Presedintele PNL cere demisia lui Vlad Moisescu de la sefia PNL sector 1- surse

In sedinta conducerii centrale, Crin Antonescu a solicitat demisia lui Vlad Moiesescu acuzand organizatia ca a colaborat cu PDL in timpul campaniei de suspendare a presedintelui Traian Basescu, potrivit unor surse din interiorul PNL, citate de cotidianul EVZ. La aceasta ora se dezbate cererea presedintelui PNL. Vlad Moisescu este un apropiat al lui Andrei Chiliman si al lui Calin Popescu Tariceanu. Surse Hotnews. ro au confirmat ca Antonescu a cerut demisia lui Moisescu. Acelas surse sustin ca gestul lui Antonescu este o avertizare si pentru Calin Popescu Tariceanu care a trecut peste decizia PNL si si-a depus candidatura la parlamentare in sectorul 1. Mai mult, Tariceanu a dezaprobat cooptare lui Gigi Becali in PNL, ironizand-ul pe acesta.

Crin Antonescu le raspunde nemultumitilor: Nu sunt bucuros de stari conflictuale in interiorul partidului

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, ca nu il bucura starile conflictuale din partid, insa ca uneori trebuie luate decizii, sustinand ca hotarari similare din trecut au facut ca lucrurile sa mearga mai bine in partid. Liberalul a catalogat discursul lui Andrei Chiliman drept proclamatia scrisa de Dan Andronic si citita cu greu de primarul liberal.

Tariceanu: Crin Antonescu va regreta multa vreme de aici incolo decizia de a indeparta o serie de oameni

Calin Popescu Tariceanu a criticat dur decizia liderului PNL, Crin Antonescu, de a decapita organizatia PNL sector 1. Crin Antonescu va regreta multa vreme de aici incolo decizia de a indeparta, rand pe rand,.

Ludovic Orban: Crin Antonescu va candida in colegiul meu la parlamentare. Va spun dupa scrutin cum am votat

Deputatul PNL Ludovic Orban a lasat sa se inteleaga, vineri, intr-o conferinta de presa, ca la parlamentare nu va vota pentru liderul liberal Crin Antonescu. Crin Antonescu a ales sa candideze intr-un.

Crin Antonescu: N-am inlaturat pe nimeni din PNL, Patriciu si Saftoiu sunt membri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a raspuns, luni, unei postari de pe Facebook a fostului premier Tariceanu, care critica indepartarea liderilor PNL. Antonescu a mentionat ca nu a inlaturat pe nimeni din.

Crin Antonescu ii acuza pe Moiesescu si Chiliman de tradare: Nu a uitat nimeni ce s-a intamplat la referendum, cand Chiliman a citit proclamatii de la Dan Andronic iar Vlad Moisescu ne-a catalogat pe toti grup infractional

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat vineri, dupa sedinta conducerii centrale, ca a partidului, ca s-a decis demiterea presedintilor si dizolvarea birourilor teritoriale de la Sectorul 1, precum si din judetele Mehedinti. Antonescu i-a acuzat El a mai anuntat ca PNL si-a definitivat candidaturile pentru alegerile parlamentare, fiind acceptate derogari de vechime pentru 26 de persoane, intre care Gigi Becali, Daniel Barbu, Vlad Nistor, Rares Bogdan, Sorin Iliesiu, Victor Ciorbea.

Calin Popescu Tariceanu: Crin Antonescu va regreta mult decizia de a indeparta rand pe rand pe cei din conducerea PNL

Tot mai multi liberali se distanteaza de Crin Antonescu, dupa ce presedintele PNL a decapitat ieri una dintre cele mai puternice filiale liberale din tara. Calin Popescu Tariceanu critica astazi pe facebook.

Mihai Stanisoara (PDL): Crin Antonescu incearca sa isi elimine adversarii puternici din ...

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara apreciaza ca evident faptul ca va urma o rafuiala de proportii in USL cauzata de teama actualilor lideri de a fi pusi in umbra de figuri importante din PSD sau PNL, potrivit Agerpres. Pe ultima suta de metri inainte de alegeri, inainte chiar de finalizarea listelor cu candidati, Crin Antonescu isi elimina si isi santajeaza adversarii puternici din PNL invocand motive puerile. Ca liberal si ca om cu scaun la cap nu poti sa iti dai acordul pentru .

Crin Antonescu despre testarea psihologica a politicienilor: Ar fi distractiv

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca nu ar avea nimic impotriva ca politicienii si magistratii sa fie supusi nor teste psihologice si de inteligenta, dar avertizeaza ca nicaieri in lume.

Crin Antonescu: Testarea psihologica a magistratilor si politicienilor nu e prevazuta de lege nicaieri in lume

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca nicaieri in lume nu este prevazut in legislatie ca politicenii si magistratii sa fie supusi unor teste psihologice si de inteligenta, desi, in opinia sa, acest lucru ar fi distractiv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )