Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: PDL nu i-a contrapus lui Gigi Becali un om la care sa tina mult partidul

B1 B1,
Crin Antonescu: PDL nu i-a contrapus lui Gigi Becali un om la care sa tina mult partidul

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, ca Gigi Becali nu are contracandidat din partea PDL un om la care partidul sa tina mult, una dintre persoanele de varf ale PDL. Mai mult, liderul. continuă pe B1

Gigi Becali spune ca face campanie in tara pentru parlamentare doar la ordinul lui Crin Antonescu

Europarlamentarul George Becali, candidat din partea PNL pentru un mandat de senator in Sectorul 6 din Capitala, a declarat, miercuri, ca se va implica in campania electorala pentru a-i sprijini pe colegi doar la ordinul presedintelui PNL, Crin Antonescu, transmite Mediafax.

De ce nu si-a dat Crin Antonescu DEMISIA din politica, asa cum a PROMIS. ...

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat intr-un interviu pentru El Mundo ca, din punctul sau de vedere, crede ca va fi viitorul presedinte al Romaniei. Cred ca voi fi noul presedinte al Romaniei, dar acest lucru nu este estential pentru mine. Pe mine ma intereseaza Romania, o Europa prospera, libera, deschisa si solidara, a precizat presedintele Senatului, Crin Antonescu. Intrebat de ce nu a renuntat la viata politica asa cum a promis in cazul in care Traian Basescu va ramane in functia de .

Senatul plateste 16.000 de lei pentru excursia lui Crin Antonescu in Spania, desi deplasarile in strainatate au fost suspendate din lipsa de fonduri

Senatul plateste 16. 450 de lei pentru excursia de 4 zile a lui Crin Antonescu in Spania. Potrivit unui memorandum intern de aprobare a deplasarii presedintelui Senatului in Spania obtinut de B1 TV, Antonescu va.

Crin Antonescu: Presedintia nu a fost vreodata obiectivul numarul unu pentru mine

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca nu isi asuma ideea presedintiei pana cand nu se va alinia la startul alegerilor pentru seful statului si a explicat ca acest rol nu a fost vreodata.

Crin Antonescu: Nu am ipocrizia sa spun ca m-a apucat dorul de iarba verde si am plecat la Teleorman. Am facut niste calcule

Presedintele PNL, Crin Antonescu a precizat, vineri seara, la Romania TV, motivul pentru care s-a decis sa candideze la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Teleorman. Liberalul spune ca decizia de a candida.

Crin Antonescu: Nu exista un plan pentru suspendare, dar daca Basescu refuza numirea lui Victor Ponta ca premier, declansam procedura suspendarii imediat

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Romania TV ca nu exista in acest moment un plan pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, pentru ca acesta nu a incalcat Constitutia de cand a revenit la Cotroceni, dar daca seful statului refuza sa-l numeaza pe Victor Ponta premier dupa alegeri, imediat vom declansa procedura suspendarii. Emisiune in desfasurare.

Crin Antonescu: Nu exista un plan de suspendare, dar daca Basescu refuza numirea lui Ponta ca premier, declansam procedura suspendarii imediat

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat vineri seara, la Romania TV ca nu exista in acest moment un plan pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, pentru ca acesta nu a incalcat Constitutia de cand a revenit la Cotroceni, dar daca seful statului refuza sa-l numeaza pe Victor Ponta premier dupa alegeri, imediat vom declansa procedura suspendarii.

Crin Antonescu: Daca Traian Basescu ar refuza un premier de la USL, suspendarea s-ar declansa imediat

Crin Antonescu a declarat, vineri, ca daca Traian Basescu va refuza un premier USL, dupa castigarea alegerilor, se va declansa imediat procedura de suspendare. Acesta a declarat insa ca nu exista un plan de.

Mihai Razvan Ungureanu, despre afirmatiile lui Crin Antonescu privind apropierea PNL de PPE: Reprezinta deruta din punct de vedere doctrinar.

Mihai Razvan Ungureanu sustine ca afirmatiile lui Crin Antonescu privind o apropiere a PNL fata de PPE reprezinta o deruta absoluta. Eu cred ca este vorba de o deruta absoluta si care este prezenta.

O noua lovitura a tandemului Crin Antonescu - Liviu Dragnea: Baronul de Teleorman e pe punctul de a-si plasa oamenii in fruntea DGIPI

Tandemul Crin Antonescu Liviu Dragnea pregateste o noua miscare. Baronul local Liviu Dragnea vrea sa-si planteze in fruntea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, fosta Doi sun sfert,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )