Libnet.ro
UNICEF

19:00

Antonescu: Noul secretar general al PNL este Rares Manescu, Nicolaescu va coordona PNL Bucuresti

Antena3 Antena3,
Antonescu: Noul secretar general al PNL este Rares Manescu, Nicolaescu va coordona PNL Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti seara, dupa reuniunea Biroului Politic al partidului, ca noul secretar general al PNL este Rares Manescu, in vreme ce Eugen Nicolaescu va prelua coordonarea. continuă pe Antena3

Crin Antonescu: Rares Manescu, noul secretar general al PNL. Nicolaescu va coordona PNL Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti seara, ca noul secretar general al PNL este Rares Manescu, in timp ce Eugen Nicolescu va prelua PNL, Bucuresti, relateaza Mediafax. Astfel, Antonescu a.

Hellvig se retrage din pozitia de secretar general al PNL.

Eduard Hellvig, actual secretar general al PNL, se va retrage din functie, iar locul sau ar urma sa fie luat de primarul Sectorului 6, Rares Manescu, sustin surse liberale, citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, Hellvig, care se afla pe lista de candidati ai PNL la europarlamentare, ar putea fi inlocuit de liderul PNL Sector 6, Rares Manescu. De asemenea, liderul TNL Florin Alexe s-ar mai afla printre cei favoriti sa preia pozitia de secretar general al PNL, fiind vehiculat si numele .

Horia Ioan Marinescu, ales ca secretar general adjunct al Senatui, a demisionat la o zi dupa instalare

Nici nu s-a instalat bine, ca si-a si dat demisia. Este vorba de Horia Ioan Marinescu, ales luni ca secretar general adjunct al Senatului, la propunerea PC. Din primele informatii, acesta ar fi fost incompatibil cu.

Dan Mihalache a demisionat din functia de secretar general al Senatului

Dan Mihalache si-a anuntat luni demisia din functia de secretar general alSenatului, demisia acestuia venind dupa ce CrinAntonescu a renuntat la sefia Senatului. Este normal si era o chestiune de.

Dan Mihalache si-a dat demisia din functia de secretar general al Senatului.

Dan Mihalache si-a dat demisia din functia de secretar general al Senatului, conform B1 TV. Citeste si: UPDATE. Tariceanu are sustinerea USD si UDMR pentru sefia Senatului. Tariceanu: Am acceptat propunerea Este normal si era o chestiune de etica sa fac acest gest. Doar nu era sa raman in Senat cu un alt presedinte, cu o alta majoritate, a declarat Mihalache, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV. Vizavi de propunerea lui Calin Popescu Tariceanu din partea USD pentru a inlocui .

Crin Antonescu: Noul program de guvernare, un parfum din ala prost. Nu scapi de el daca esti in aceeasi incapere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti, la Parlament, ca va hotari initierea unei motiuni impotriva Guvernului dupa angajarea raspunderii Executivului asupra programului de guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )