Libnet.ro
UNICEF

22:16

Horia Ioan Marinescu, ales ca secretar general adjunct al Senatui, a demisionat la o zi dupa instalare

B1 B1,
Horia Ioan Marinescu, ales ca secretar general adjunct al Senatui, a demisionat la o zi dupa instalare

Nici nu s-a instalat bine, ca si-a si dat demisia. Este vorba de Horia Ioan Marinescu, ales luni ca secretar general adjunct al Senatului, la propunerea PC. Din primele informatii, acesta ar fi fost incompatibil cu. continuă pe B1

Secretarul general adjunct al Senatului si-a dat.

Secretarul general adjunct al Senatului si-a dat demisia, marti, pe motiv de incompatibilitate, sustin surse citate de B1 TV. Horia Ioan Marinescu PC) a fost votat ieri in plen, dupa demisia lui Dan Mihalache. Citeste si: Dan Mihalache si-a dat demisia din functia de secretar general al Senatului.

Secretarul general adjunct al Senatului si-a dat demisia.

Secretarul general adjunct al Senatului si-a dat demisia, marti, pe motiv de incompatibilitate, sustin surse citate de B1 TV. Horia Ioan Marinescu PC) a fost votat ieri in plen, dupa demisia lui Dan Mihalache. Citeste si: Dan Mihalache si-a dat demisia din functia de secretar general al Senatului.

Fost procuror general adjunct al Romaniei, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare pentru frauda

ICCJ a condamnat definitiv fostul procuror general adjunct alRomaniei, Gabriela Ghita, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul privind fraudarea concursului pentru functii de procurori sefi din.

Fostul procuror general adjunct al Romaniei, condamnat la doi ani dupa gratii

Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct al Romaniei, a fost condamnata definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul privind fraudarea concursului din 2007 pentru functii de procurori sefi, alaturi de ceilalti cinci fosti.

UPDATE Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct, condamnata definitiv la 2 ani inchisoare cu executare

Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct al Romaniei, in prezent avocat, a fost condamnata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executarea pedepsei, intr-un dosar privind fraudarea unui examen pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor si procurorilor organizat in anul 2007.

Fost procuror general adjunct al Romaniei, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu ...

Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct al Romaniei, a fost condamnata definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, in dosarul privind fraudarea concursului din 2007 pentru functii de procurori sefi, informeaza Mediafax. Completul de cinci judecatori al instantei supreme a pronuntat, luni, verdictul in dosarul privind fraudarea concursului pentru procurori sefi, in care au fost judecati procurorii Georgeta Gabriela Ghita, Eugen Cojocaru, Gheorghe Dumitru si Sterian Guli si .

Hellvig se retrage din pozitia de secretar general al PNL.

Eduard Hellvig, actual secretar general al PNL, se va retrage din functie, iar locul sau ar urma sa fie luat de primarul Sectorului 6, Rares Manescu, sustin surse liberale, citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, Hellvig, care se afla pe lista de candidati ai PNL la europarlamentare, ar putea fi inlocuit de liderul PNL Sector 6, Rares Manescu. De asemenea, liderul TNL Florin Alexe s-ar mai afla printre cei favoriti sa preia pozitia de secretar general al PNL, fiind vehiculat si numele .

Antonescu: Noul secretar general al PNL este Rares Manescu, Nicolaescu va coordona PNL Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti seara, dupa reuniunea Biroului Politic al partidului, ca noul secretar general al PNL este Rares Manescu, in vreme ce Eugen Nicolaescu va prelua coordonarea.

Crin Antonescu: Rares Manescu, noul secretar general al PNL. Nicolaescu va coordona PNL Bucuresti

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, marti seara, ca noul secretar general al PNL este Rares Manescu, in timp ce Eugen Nicolescu va prelua PNL, Bucuresti, relateaza Mediafax. Astfel, Antonescu a.

Dan Mihalache a demisionat din functia de secretar general al Senatului

Dan Mihalache si-a anuntat luni demisia din functia de secretar general alSenatului, demisia acestuia venind dupa ce CrinAntonescu a renuntat la sefia Senatului. Este normal si era o chestiune de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )