Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cristi Borcea are un dusman mai mare decat Steaua. Cum i-a venit Facebook de hac actionarului dinamovist

Antena3 Antena3,
Cristi Borcea are un dusman mai mare decat Steaua. Cum i-a venit Facebook de hac actionarului dinamovist

Cristi Borcea si-a gasit un dusman mai mare decat Steaua - Facebook. Actionarul de la Dinamo e foc si para dupa ce a descoperit ca el si sotia lui au conturi false pe reteaua de socializare. Pe cel al doamnei. continuă pe Antena3

FOTO Cum arata cea mai mare nava de pasageri din lume.

Allure of the Seas, unul dintre vasele agentiei Royal Caribbean International, este cel mai mare vas de croaziera din lume, potrivit site-ului lifeslittlemysteries. com. Nava are putin peste 360 de metri lungime - echivalentul a patru terenuri de fotbal. Allure of the Seas este mai lunga cu 5 cm decat vasul-geaman Oasis of the Seas, alaturi de care detine titlul de cel mai mare vas de pasageri. Vasul valoreaza 1,5 miliarde de dolari, iar constructia lui, realizata in Finlanda, a durat .

Fraudele cu fonduri europene sunt mai mari decat cele raportate - presa.

Fraudele cu fonduri europene sunt mult mai mari decat cele 600 de milioane de euro raportate de statele membre ale Uniunii Europene in 2010, relateaza publicatia electronica EUobserver. com, potrivit Mediafax. Extinderea activitatilor ilicite care aduc pierderi in bugetul Uniunii Europene este cu adevarat socanta . ) Consideram ca suma reala este mult mai mare, a declarat joi comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding. Anul trecut, bugetul Uniunii Europene a fost de 125,5 miliarde .

Ziua in care se anunta cat a castigat statul din cea mai mare licitatie de telefonie mobila organizata vreodata in Romania

Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) anunta luni, 24 septembrie, incepand cu ora 14:00, ce frecvente si-au adjudecat si ce sume au oferit cei cinci operatori participanti la cea mai mare licitatie de telefonie mobila organizata vreodata in tara: 2K Telecom, Cosmote, Orange, RCS RDS si Vodafone. Tot luni, are loc si ultima runda de alocare din aceasta licitatie, in care operatorii oferteaza pentru alocarea preferata de frecvente in fiecare banda castigata deja, in plus fata de pretul de baza total determinat in urma rundelor primare si/sau suplimentare. In cazul in care se aloca toate blocurile de frecvente la pretul de pornire propus de ANCOM, valoarea totala a spectrului scos la licitatie s-ar putea ridica la circa 700 de milioane de euro. HotNews. ro va transmite rezultatele licitatiei de telefonie mobila, care se vor anunta in jurul orei 14:00.

Fraudele cu fonduri europene, mai mari decat se credea initial. Reading cere o lege federala

Fraudele cu fonduri europene sunt mult mai mari decat cele 600 de milioane de euro raportate de statele membre ale UE in 2010. Cifrele activitatilor ilicite care aduc pierderi in bugetul Uniunii Europene sunt cu.

Coreea de Nord ar putea introduce reforme in agricultura: Taranii vor putea pastra o parte mai mare din recolta

Mai multe informatii din Coreea de Nord duc la concluzia ca aceasta tara ar putea introduce o serie de reforme in agricultura, in urma carora taranii vor putea pastra o parte mai mare din recolta proprie.

Dan Diaconescu a facut cea mai mare oferta pentru actiunile Oltchim

UPDATE 2: Roibu s-a intalnit cu Videanu si Boureanu pentru a discuta despre Oltchim Fostul director genetral al Oltchim, Constantin Roibu, a declarat aseara tarziu, la un post de televiziune, ca s-a intalnit miercuri cu Cristian Boureanu si Adriean Videanu Domnia sa a afirmat ca intalnirea cu deputatul PDL Boureanu a avut ca obiect restituirea unei datorii a acestuia catre Oltchim, in valoare de 260. 000 de euro. Domnul Boureanu a confirmat ca intalnirea a avut loc, dar datoria apartine unei firme a fratelui sau. Boureanu a afirmat ca aceast datorie curenta a fost folosita in presa pentru atacuri politice de catre Victor Ponta. Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a precizat ca intalnirea cu Constantin Roibu a avut ca obiect discutia despre memorandumul pe care Guvernul l-a adoptat in 2010 cu privirela Oltchim. --- *UPDATE 1: Ofertantii Oltchim, convocati, in aceasta noapte, pentru documente clarificatoare Toti cei care au depus oferte pentru privatiarea Oltchim au fost convocati, in aceasta noapte, la minister pentru a clarifica situatia documentelor, potrivit mai multor posturi de televiziune. Comisia care a analizat ofertele va deschide plicurile astazi la ora 12. Cei patru ofertanti au termen pana astazi la ora 11 sa rezolve deficientele din dosare, potrivite surselor de presa. Stefan Vuza trebuie sa depuna doua documente la dosar. Acestea nu erau precizate ca fiind obligatorii in caietul de sarcini. Un alt ofertant cu probleme este Dan Diaconescu. Din dosar ii lipseau doua documente, pe care le-a anexat in aceasta noapte. Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, sustine ca Diaconescu nu face altceva decat sa arunce in derizoriu privatizarea Oltchim. ----- * PCC, singurul ofertant pentru creanta AVAS * Diaconescu vrea sa cumpere doar actiunile statului la Oltchim * Vuza vrea sa preia doar actiunile Oltchim si creanta AVAS * Scandal in jurul orei de inregistrare a ofertei lui Dan Diaconescu * Wojciech Zaremba, PCC, in exclusivitate pentru ziarul BURSA: Daca PCC va castiga procesul de privatizare, vom face tot posibilul pentru ca Oltchim sa functioneze din nou, inclusiv divizia Arpechim Circul privatizarii Oltchim, cu nelipsitul show a la Dan Diaconescu, ne-a mai coborat cateva trepte in ochii investitorilor, apreciaza mai multi oameni de afaceri, mai ales ca jurnalistul a anuntat ca va participa la toate privatizarile importante, cum ar fi Tarom, CFR Marfa si Hidroelectrica.

Femeia care traieste intr-adevar pe picior mare. Pe cel mai mare din Europa!

Ea este Emma Cahill, in varsta de doar 19 ani. Englezoaica are o inaltime de 1. 95 si poarta incaltaminte cu numarul. 50!Emma crede ca este femeia cu cea mai mare laba a piciorului din Europa si spune.

Cel mai mare sarpe din captivitate este un piton reticular. Vezi aici dimensiunile reptilei

Un piton reticulat s-a tarat intr-un loc in care putini serpi ajung - Carte Recordurilor, conform Huffington Post. Este fata, o cheama Medusa, are peste 7,6 metri, aproximativ 160 de kilograme si a fost.

Grecia: Scaderea veniturilor din turism, mai mica decat s-a anticipat

Asteptatul declin al veniturilor din turism in Grecia va fi, anul acesta, mai putin sever decat s-a anticipat, a declarat vineri presedintele Asociatiei companiilor de turism din Grecia SETE), Andreas Andreadis, transmite Reuters, citata de Agerpres.

De ce detinutii mananca mai bine decat bolnavii. Gestul socant al unei angajate a Spitalului Judetean din Mehedinti

O angajata a Spitalului Judetean din Mehedinti a fost prinsa de politisti in timp ce incarca in masina personala mai multe alimente din care ar fi trebuit sa se prepare mancarea pentru bolnavi. Femeia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )