Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cristi Borcea are mari probleme in afaceri

Antena3 Antena3,
Cristi Borcea are mari probleme in afaceri

Este la un pas sa fie din nou un barbat liber, dupa ce sotia sa, Alina, a fost de acord sa divorteze, dar acest lucru nu-l fereste pe fostul actionar de la Dinamo de probleme. Cel putin de ordin financiar. continuă pe Antena3

E oficial! Cristi Borcea divorteaza!

Cristi Borcea si Alina vor trebui sa se prezinte in fata instantei pentru a pune capat casniciei de cinci ani si pentru a imaprti bunurile comune. Cererea a fost inregistrata la Judecatoria Buftea, dupa ce cei doi soti nu au putut divorta la notar.

Adevarul despre divortul Alinei Vidican de Cristi Borcea. Ce se afla in spatele deciziei celor doi

Dupa ce luni la randul s-a tot vorbit despre o intelegere la notar care sa consfinteasca divortul dintre Alina Vidican si Cristi Borcea, zilele trecute lucrurile au luat o intorsatura.

Gigi Becali, dezvaluiri incredibile despre Cristi Borcea si Valentina Pelinel

Gigi Becali a facut din nou lumina in cazul Cristi Borcea Valentina Pelinel. Latifundiarul a vorbit despre botezul micutului Milan Cristian si despre o viitoare nunta intre cei doi.

BOMBA iN SHOWBIZ: Suleyman de Romania divorteaza. Cristi Borcea si Alina au decis sa puna capat mariajului

Relatia dintre Cristi Borcea si Alina Vidican a atins punctul culminant. Dupa ce presa a tot vehiculat ca cei doi urmeza sa divorteze, inevitabilul s-a produs. Astfel ca fostul sef al lui Dinamo si Alina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )