Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cristi Puiu, premiu pentru cel mai bun regizor la sectiunea Encounters a Festivalului de film de la Berlin (VIDEO)

B1 B1,
Cristi Puiu, premiu pentru cel mai bun regizor la sectiunea Encounters a Festivalului de film de la Berlin (VIDEO)

Cristi Puiu, un nou succes de prestigiu! Regizorul a obtinut premiul pentru cel mai bun regizor la noua sectiune, Encounters, a Berlinalei, cu pelicula Malmkrog. Filmul a fost caracterizat de critici ca fiind o ca. continuă pe B1

VIDEO Cristi Puiu a primit premiul pentru cel mai bun regizor in sectiunea Encounters a Berlinalei

Cristi Puiu a primit premiul pentru cel mai bun regizor in sectiunea Encounters a Festivalului de la Berlin 2020, pentru Malmkrog. Flimul iranian There is no evil, castigatorul Ursului de Aur la Berlin. Lista premiilor.

VIDEO Premiile Cesar 2020, marcate de tensiune: Les Miserables, cel mai bun film, in timp ce Roman Polanski, condamnat pentru viol, a fost desemnat cel mai bun regizor

Drama Les Miserables de Ladj Ly a castigat premiul Cesar pentru cel mai bun film, in cadrul unei ceremonii tensionate, marcate si de recompensarea lui Roman Polanski, cu premiul pentru cel mai bun regizor, relateaza Agerpres.

Cristi Puiu, premiul pentru regie al sectiunii Encounters de la Berlinala

Cristi Puiu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor in sectiunea Encounters a Festivalului de la Berlin 2020, pentru Malmkrog.

VIDEO Scandal la Premiile Cesar. Roman Polanski, desemnat cel mai bun regizor. Mai multe actrite au parasit sala

Cineastul Roman Polanski a fost desemnat, la gala premiilor Cesar de vineri seara, cel mai bun regizor, spre nemultumirea unor participanti la ceremonia la care Les miserables al lui Ladj Ly a fost marele castigator.

Cel mai bun telefon din 2019: cum a ajuns OnePlus sa castige titlul

Anul acesta s-ar putea sa fie cel mai ciudat pentru piata de telefoane. MWC n-a mai fost, Huawei e intr-o pozitie dificila, iar productia e posibil sa fie puternic afectata de epidemia de.

Cristi Puiu, premiul pentru regie al sectiunii Encounters de la Berlinala VIDEO

Cineastul Cristi Puiu a fost recompensat, sambata seara, la gala Festivalului de Film de la Berlin, cu premiul pentru regie al sectiunii Encounters pentru filmul Malmkrog.

Vettel cel mai rapid in testele de la Barcelona. Probleme pentru Hamilton

Germanul Sebastian Vettel a stabilit, joi, cel mai bun timp in sesiunea de teste care a avut loc pe circuitul Montmelo de langa Barcelona.

Berlinala 2020.There Is No Evil, de Mohammad Rasoulof, recompensat cu Ursul de Aur

There Is No Evil, de Mohammad Rasoulof, a primit, sambata seara, marele trofeu Ursul de Aur al celei de-a 70-a editie a Festivalului de Film de la Berlin, unde Cristi Puiu a fost desemnat cel mai bun regizor din competitia Encounters, aflata la prima editie, pentru lungmetrajul Malmkrog.

Cristi Puiu. Castigator la Berlin. Uraaaaa! Regizorul propriei sinapse obraznice

Cristi Mungiu priveste spre piata. Bacalaureat, Dupa dealuri sunt inspirate din realitatea imediata. Porumboiu in cinematografia lui lucreaza cu ironia realitatii. Mereu ramai la intrebarea initiala A fost sau n-a fost. Radu Jude ciocaneste in obsesiile unei societati cu cap de lemn, Romania care nu-si recunoaste vinovatiile. Cristi Puiu, taticul nostru al tuturor, o tine una si buna. isi regizeaza propria sinapsa. Sunt fanul tuturor, ii urmaresc de cand au dat primele filme si pana astazi cu entuziasm, curiozitate, chef nebun de a invata de la ei. Dar mereu Cristi Puiu rupe lantul. Puiu merge pe obsesiile=sinapsele lui. Te seduce. Te duce in lumea lui. in adancurile lumii lui. Mereu filmele lui sunt despre un subiect, dar mai ales despre cum a reusit sa duca la capat subiectul respectiv.

Cel mai mare targ de turism din lume, anulat din cauza coronavirusului. Premiera negativa pentru ITB Berlin, in cei 54 de ani de existenta

ITB Berlin, cel mai mare targ de turism mondial, ce trebuia sa aiba loc in capitala Germaniei intre 4 si 8 martie, a fost anulat pe fondul masurilor de combatere a coronavirusului. Este o premiera negativa in.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )