Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Busoi (PNL): Greu de inteles care este logica PSD in desemnarea comisarului european. Legislatia este incalcata grosolan (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Busoi (PNL): Greu de inteles care este logica PSD in desemnarea comisarului european. Legislatia este incalcata grosolan (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca legislatia este incalcata grosolan in privina propunerilor de comisar european facute de premierul. continuă pe B1

Un al doilea denuntator a aparut in cazul anchetei din SUA in care este implicat Donald Trump

Un al doilea denuntator a aparut in cazul anchetei parlamentare din SUA in care este implicat presedintele american Donald Trump, potrivit avocatilor care il reprezinta pe primul, scrie Mediafax citand BBC.

Ion Iliescu, la spitalul Elias: Care este starea fostului presedinte

UPDATE: Ion Iliescu a fost internat la Spitalul Elias, din cauza unor probleme cardiace. Fostul presedinte Ion Iliescu se afla la Spitalul Elias din Capitala. Deocamdata nu este clar daca fostul sef al.

VIDEO Care este situatia pe santierele feroviare de doua miliarde euro din vestul tarii

Lucrarile au avansat in ultimele luni pe santierele feroviare dintre Arad si Simeria, in unele locuri stadiul fizic depasind 30%, in conditiile in care era si de sub 5% la inceput de an, arata CFR Infrastructura. in acest moment cele mai rapide trenuri fac peste trei ore pe cei 158 km dintre Arad si Simeria din cauza restrictiilor de viteza, iar intarzierile apar des. Probabil ca totul va fi gata in 2023 si atunci cele mai rapide trenuri vor putea face 80-90 de minute.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )