Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cristian Diaconescu, despre cei care nu respecta regulile anti-COVID: Oamenii au ajuns la o oboseala, generata de panica si de perspectiva economica. Nu se pune problema folosirii Armatei pentru aimplementa legea (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Diaconescu, despre cei care nu respecta regulile anti-COVID: Oamenii au ajuns la o oboseala, generata de panica si de perspectiva economica. Nu se pune problema folosirii Armatei pentru aimplementa legea (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PMP, Cristian Diaconescu, candidat pentru un loc in Senat la alegerile parlamentare, este de parere ca aproape peste tot in lume oamenii au obosit din cauza panicii generate de pandemie si a. continuă pe B1

Monica Pop, adevarul despre cei vaccinati. Ce se intampla cu ei daca iau contact cu cei nevaccinati

Dupa declaratiile facute zilele trecute legate de imunizarea pentru coronavirus, Monica Pop spune adevarul despre cei vaccinati. Ce se intampla cu ei daca iau contact cu cei care nu si-au facut injectia care sa ii protejeze de COVID-19?! Monica Pop, despre persoanele care aleg sa se vaccineze Dupa ce mai multi gigantic farmaceutici au anuntat .

Tamara Ecclestone, jefuita de 4 romani. Cine sunt cei care au usurat-o de 30 milioane de euro

Jaf in stil romanesc! O menajera romanca a reusit sa fure bunuri in valoare de 30 de milioane de euro. Maria Mester in varsta de 47 de ani a reusit jaful secolului. Cine sunt cei trei romani care au jefuit-o pe Tamara Ecclestone Maria Mester a lucrat ca menajera in Italia, insa a gasit un .

Victor Ponta, despre cei din PSD: Sunt doua categorii, cei care ma respecta si golanii de cartier

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a avut un atac la adresa PSD-istilor care l-au ironizat in ultima vreme. De asemenea, fostul premier le-a batut obrazul social-democratilor care l-au criticat pe Nicolae Banicioiu, deputat al Pro Romania, pe care in trecut il cautau sa-i puna intrebari despre domeniul sanatatii.

VIDEO Dani Mocanu, vizat de un dosar penal dupa ce a filmat un videoclip cu un leu ranit Manelistul, mesaj catre cei care l-au reclamat: Leul traieste mai bine decat voi toti

Politia Arges a anuntat ca a deschis un dosar penal pentru rele tratamente si cruzimi impotriva animalelor, dupa un val de critici in spatiul public legat de folosirea unui leu, care pare sa fie ranit, intr-un videoclip al manelistului Dani Mocanu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )