Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cristian Preda a lansat in dezbatere publica programul PMP pentru alegerile europarlamentare

Hotnews Hotnews,
 Cristian Preda a lansat in dezbatere publica programul PMP pentru alegerile europarlamentare

Cristian preda, europarlamentar si viitor candidat al PMP la europarlamentarele din mai 2014, a lansat pe blogul sau o dezbatere publica despre programul partidului in alegeri. Alegerile europene vor mobiliza pasiuni, energii si idei sau, in limbajul lui Bentham, vor vadi, prin fiecare candidat, moral aptitude, active aptitude si intellectual aptitude, scrie Preda pe blogul sau. continuă pe Hotnews

Cristian Preda: Elena Basescu a strans semnaturi si ar putea candida independenta la euroalegeri

Europarlamentarul Cristian Preda, care va deschide lista PMP la alegerile europarlamentare din 25 mai, sustine ca Elena Basescu a strans o suta de mii de semnaturi si ar putea candida independenta la europene,.

Cristian Preda: EBA nu trebuie sa candideze independenta. O chem pe lista PMP

Europarlamentarul Cristian Preda face un apel la Elena Basescu sa nu aleaga o candidatura independenta la alegerile europene din 25 mai, ci sa accepte invitatia PMP de a candida pe lista lor.

Elena Basescu Cristian Preda. Cum au devenit un cuplu anti Macovei?.

Cristian Preda are aproape toate calitatile pentru a fi un politician de succes. Este entuziast, cult, sofisticat, modest, face fata cu usurinta momentelor de disperare, stie cum sa-si administreze loialitatile, in asa fel incat lucrurile sa fie mereu in favoarea lui, dar mai ales are simtul oportunitatii. Este genul de politician care daca-si doreste o functie, face orice pentru ea, se duce acolo unde merge Seful, zice ce zice Seful, face ce face Seful. La o adica isi abandoneaza prietenii si .

Elena Basescu Cristian Preda. Cum au devenit un cuplu anti-Macovei?.

Cristian Preda are aproape toate calitatile pentru a fi un politician de succes. Este entuziast, cult, sofisticat, modest, face fata cu usurinta momentelor de disperare, stie cum sa-si administreze loialitatile, in asa fel incat lucrurile sa fie mereu in favoarea lui, dar mai ales are simtul oportunitatii. Este genul de politician care, daca-si doreste o functie, face orice pentru ea, se duce acolo unde merge Seful, zice ce zice Seful, face ce face Seful. La o adica, isi abandoneaza prietenii .

Cristian Preda: O chem pe EBA pe lista Miscarii Populare

Europarlamentarul Cristian Preda i-a facut o invitatie Elenei Basescu de a candida pe listele Partidului Miscarii Populare la alegerile europarlamentare, intr-o postare pe blogul sau.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )