Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Preda: Ponta a dat dovada de frica cand a decis sa nu se prezinte la dezbaterea din PE

Adevărul Adevărul,
Cristian Preda: Ponta a dat dovada de frica cand a decis sa nu se prezinte la dezbaterea din PE

Cristian Preda afirma ca Victor Ponta a dat dovada de lipsa de experienta si frica cand a decis sa nu se prezinte la dezbaterea din Parlamentul European, pedelistul adaugand ca premierul a preferat sa trimita in locul sau o echipa de zgomote formata din Valeriu Zgonea si Dan Sova. continuă pe Adevărul

Cristian Preda: ii rog pe amicii MRU si Neamtu sa fie retinuti in declaratii si ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda le transmite amicilor Mihai Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu rugamintea de a fi retinuti in declaratii si moderati in decizii cata vreme au loc negocierile pentru realizarea Aliantei Romania Dreapta ARD), potrivit Mediafax. Citeste siCezar Preda: Trebuie sa sa tinem cont de profilul etic al candidatului Preda, despre pedelistii care s-au dus cu MRU: Ar trebui sa venim cu figuri noi, nu cu traseisti Preda mai aprecizeaza, pe blogul sau, ca PDL .

Cristian Preda: La referendum s-au folosit tehnici noi de fraudare

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a comentat duminica, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, tehnicile de fraudare folosite de USL la refendumului din 29 iulie, apreciind ca unele au fost .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )