Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cristian Sima, despre Marie Rose Mociornita: Dupa 5 minute m-a intrebat daca-mi iubesc sotia.

România Liberă România Liberă,
Cristian Sima, despre Marie Rose Mociornita: Dupa 5 minute m-a intrebat daca-mi iubesc sotia.

Cristian Sima, fostul sef al Bursei din Sibiu, despre care se stie ca a fugit din tara in urma cu 12 zile cu banii clientilor sai celebri, scrie, intr-una dintre cele doua scrisori trimise vineri, ca dupa ce a discutat timp de cinci minute cu Marie Rose Mociornita l-a intrebat daca isi iubeste sotia. Marie Rose Mociornita: am cunoscut-o prin Robert Turcescu la cererea mea datorita faptului ca ma fascina inteligenta si mai ales coerenta ei in exprimarile televizate. Am invitat-o la masa, la . continuă pe România Liberă

Cristian Sima, despre Marie Rose Mociornita: Dupa 5 minute m-a intrebat daca-mi iubesc sotia.

Cristian Sima, fostul sef al Bursei din Sibiu, despre care se stie ca a fugit din tara in urma cu 12 zile cu banii clientilor sai celebri, scrie, intr-una dintre cele doua scrisori trimise vineri, ca dupa ce a discutat timp de cinci minute cu Marie Rose Mociornita l-a intrebat daca isi iubeste sotia. Marie Rose Mociornita: am cunoscut-o prin Robert Turcescu la cererea mea datorita faptului ca ma fascina inteligenta si mai ales coerenta ei in exprimarile televizate. Am invitat-o la masa, la .

COMPLETARE la SCRISOAREA lui Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar, NU am asistat la ...

Fostul sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a trimis si o completare a presupusei scrisori publicate, vineri, de catre presa. In noul document, Sima scrie ca nu a asistat la propia lui mazilire in presa din Romania si povesteste cum i-a cunoscut pe Marie Rose Mociornita, Cosmin Gusa, Radu Soviani si Tudor Chirila. In scrisoare este pomenit si presedintele Traian Basescu. Romania libera reda integral completarea scrisorii atribuite lui Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar nu am .

Scrisoare ATRIBUITA FUGARULUI Cristian Sima: Recunoaste ca a PIERDUT banii clientilor si ...

11:20 - Fostul sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, a trimis si o completare a presupusei scrisori publicate, vineri, de catre presa. In noul document, Sima scrie ca nu a asistat la propia lui mazilire in presa din Romania si povesteste cum i-a cunoscut pe Marie Rose Mociornita, Cosmin Gusa, Radu Soviani si Tudor Chirila. In scrisoare este pomenit si presedintele Traian Basescu. Cristian Sima: Din cauza diferentei de fus orar, nu am asistat la propria MAZILIRE MEDIA. Iata ce spune despre .

Scrisoare ATRIBUITA FUGARULUI Cristian Sima: Recunoaste ca a PIERDUT banii clientilor si ...

Jurnalistul Radu Soviani a publicat pe blogul personal o scrisoare pe care o atribuie fostului sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, despre care se stie ca a fugit din tara in urma cu 12 zile. In mesajul catre Radu Soviani, presupusul scrie ca a fugit cu banii clientilor si ca se afla intr-un avion deasupra Atlanticului. Chiar daca Radu Soviani a declarat la Realitatea TV ca recunoaste stilul lui Sima in scrisoarea primita, autoritatile urmeaza sa stabileasca autenticitatea .

SCRISOAREA a III-a, de CRISTIAN SIMA: NU AM FUGIT, NU ma ascund. ...

Cristian Sima, fostul sef al Bursei din Sibiu, a trimis, vineri dupa-amiaza, o a treia scrisoare. Documentul i-a fost trimis jurnalistului Radu Soviani si a fost transmis dupa ce, in cursul zilei de vineri, presa a facut publice alte doua scrisori atribuite lui Sima. In inceputul scrisorii, Cristian Sima atrage atentia ca nu a fugit din Romania, ca nu se ascunde si ca a plecat din tara cu numele sau real, nu sub o identitate falsa. Totodata, Cristian Sima spune ca ar putea inapoia banii .

Citeva precizari legate de mesajele atribuite lui Cristian Sima

HotNews. ro a publicat vineri mesajele atribuite lui Cristian Sima, fostul presedinte al Sibex si fost actionar al firmei care editeaza HotNews. ro. Mesajele nu sint trimise de pe adresele de e-mail cunoscute ale lui Cristian Sima, dar informatiile din texte indica faptul ca autorul lor este Sima. Prima scrisoare arata faptul ca Sima vrea sa dea detalii despre afacerile sale, iar in cel de-al doilea mesaj apar informatii despre unii dintre clientii sai. De ce am decis sa publicam mesajele?.

Radu Soviani pe blog: Despre disparitia lui Cristian Sima

Posibila disparitie a lui Cristian Sima tine capul de afis al presei din Romania. Acest subiect este tratat si de Radu Soviani pe blogul sau: Vreau sa precizez de la bun inceput ca nu cred o iota din ideea ca domnul Cristian Sima ar fi fugit cu banii clientilor.

Designerul Mihai Albu, despre investitiile prin Cristian Sima: Probabil as fi printre putinii care au castigat

Designerul Mihai Albu, aflat pe lista colaboratorilor lui Cristian Sima, a recunoscut ca a investit alaturi de el si a castigat, mentionand ca a avut o relatie foarte buna cu brokerul. Probabil as fi.

Despre disparitia lui Cristian Sima

Vreau sa precizez de la bun inceput ca nu cred o iota din ideea ca domnul Cristian Sima ar fi fugit cu banii clientilor. Informatia mi-a fost comunicata de colegii de la money. ro, apoi am citit stirea care a aparut initial pe wall-street. ro, scrie domnul Radu Soviani pe blogul personal.

Cristian Sima: Gusa mi-a cerut sa-l sustin pe Geoana. ...

Cristian Sima, fostul sef al Bursei din Sibiu, despre care se stie ca a fugit din tara in urma cu 12 zile cu banii clientilor sai celebri, scrie, intr-una dintre cele doua scrisori trimise vineri, ca nu ii place de Mircea Geoana si ca, la alegerile prezidentiale din decembrie 2009, a ales sa voteze cu Traian Basescu. Cosmin Gusa: l-am cunoscut in platourile tv si intr-o zi, in plina campanie electorala pentru presedentie in 2009, m-a invitat la masa la Quattro Stagioni in piata Charles de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )