Libnet.ro
UNICEF

14:31

Radu Soviani pe blog: Despre disparitia lui Cristian Sima

Hotnews Hotnews,
Radu Soviani pe blog: Despre disparitia lui Cristian Sima

Posibila disparitie a lui Cristian Sima tine capul de afis al presei din Romania. Acest subiect este tratat si de Radu Soviani pe blogul sau: Vreau sa precizez de la bun inceput ca nu cred o iota din ideea ca domnul Cristian Sima ar fi fugit cu banii clientilor. continuă pe Hotnews

Despre disparitia lui Cristian Sima

Vreau sa precizez de la bun inceput ca nu cred o iota din ideea ca domnul Cristian Sima ar fi fugit cu banii clientilor. Informatia mi-a fost comunicata de colegii de la money. ro, apoi am citit stirea care a aparut initial pe wall-street. ro, scrie domnul Radu Soviani pe blogul personal.

Cristian Sima mizeaza, in continuare, pe sustinerea majoritatii actionarilor Sibex

Actionarii Sibex vor decide, pe 22 septembrie, daca revoca actualul Consiliu de Administratie, condus de Cristian Sima, dupa cum a solicitat un grup de trei actionari ai bursei, respectiv Delta Valori Mobiliare, Super Gold Invest si Interfinbrok, care detin, impreuna, 5,6375% din actiunile bursei de la Sibiu.

Asociatia Brokerilor cere autoritatilor sa verifice de urgenta informatiile privind disparitia brokerului Cristian Sima

Asociatia Brokerilor cere autoritatilor sa verifice de urgenta informatiile potrivit carora fostul sef al bursei de la Sibiu Cristian Sima ar fi disparut cu banii unor clienti care tranzactionau pe piete.

Noua ipoteza in cazul disparitiei lui Cristian Sima: Brokerul s-ar fi sinucis pentru ca ar fi pierdut toti banii

Jurnalistul Robert Turcescu a lansat joi seara o noua ipoteza cu privire la disparitia brokerului Cristian Sima. Acesta spune ca ar putea fi vorba despre o posibila sinucidere, bazandu-se pe afirmatiilor mai.

Investigatie la sediul societatii de brokeraj WBS Romania, dupa disparitia fostului actionar, Cristian Sima

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a demarat joi o investigatie la sediul societatii de brokeraj WBS Romania in urma suspiciunilor ca fostul actionar Cristian Sima ar fi fugit cu banii firmei WBS.

Daniel Daianu, victima a lui Cristian Sima: Sunt un profesor natarau, am pierdut banii pentru ca am mizat pe buna credinta

Fostul ministru de Finante Daniel Daianu, unul dintre clientii lui Cristian Sima, a vorbit despre situatia in care se afla acum cand se presupune ca brokerul a fugit cu banii mai multor clienti de la Bursa de.

Brokerul Cristian Sima, disparut de 10 zile, cu tot cu banii clientilor WBS Holding

Lovitura pe piata de capital: brokerul Cristian Sima este acuzat ca ar fi disparut cu banii clientilor WBS Holding. Sima, presedinte WBS Holding si al Bursei de Marfuri din Sibiu, nu este de gasit de mai bine.

Cristian Sima a fost demis din functiile de presedinte si director general al Bursei din Sibiu, Sibex

Cristian Sima a fost demis din functiile de presedinte si director general pe care le ocupa in cadrul Bursei din Sibiu Sibex), scrie cotidianul electronic Wall-Street, care precizeaza ca decizia a fost luata de un Consiliu de Administratie CA) format din doar trei membri, Sima fiind unul dintre ei.

SOC IN PIATA DE CAPITAL: Cristian Sima a disparut cu banii clientilor WBS Holding

Potrivit unor informatii transmise Wall-Street. ro de clienti WBS Holding, brokerul Cristian Sima nu este de gasit de mai bine de 10 zile, iar tranzactiile pe pietele internationale au fost oprite. Totodata, Sima a fost revocat astazi din pozitia de.

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare l-a amendat pe brokerul disparut Cristian Sima cu 10.000 de lei

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare l-a amendat joi pe Cristian Sima cu suma de 10. 000 de lei pentru ca in luna septembrie, cand ocupa functia de director general al Sibex si presedinte CA, a limitat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )