Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cristian Tudor Popescu, despre cazul Udrea: De ce tace Traian Basescu?

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu, despre cazul Udrea: De ce tace Traian Basescu?

Editorialul de astazi al lui Cristian Tudor Popescu este mai atipic decat de obicei. Jurnalistul porneste de la diverse afirmatii facute de Udrea, pe care o numeste Vidra Udrea, da cateva posibile. continuă pe B1

Subiectiv: De ce tace Traian Basescu, dupa scandalul declansat de Elena Udrea

Analistul economic Ilie Serbanescu a comentat, in editia de marti a emisiunii Subiectiv, tacerea fostului presedinte Traian Basescu vizavi de scandalul declansat de Elena Udrea si atacurile acesteia la adresa.

Ponta, intrebat cum va vota PSD in cazul Udrea: Votam toate solicitarile care tin de fapte penale

Presedintele PSD Victor Ponta a fost intrebat, luni, cum va vota PSD in cazul cererii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, ca social-democratii vor vota toate solicitarile care tin de.

Ponta, intrebat cum va vota PSD in cazul Udrea: Votam toate solicitarile care tin de fapte penale

Presedintele PSD Victor Ponta a raspuns, luni, cum va vota PSD in cazul cererii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea. Premierul a raspuns ca social-democratii vor vota toate solicitarile.

Georgian Pop: Conducerea interimara a SRI, audiata de Comisia parlamentara dupa finalizarea anchetei interne in cazul Udrea

Presedintele Comisiei de control SRI Georgian Pop a declarat duminica, pentru Mediafax, ca audierea conducerii intrerimare a SRI va fi facuta de catre comisie dupa finalizarea anchetei interne din cadrul Serviciului cu privire la acuzele aduse recent de Elena Udrea.

Secretarul general al UDMR, despre cazul lui Nagy Zsolt: Nu vom ramane in tacere cand cineva e condamnat pe nedrept

UDMR considera nefondata de neinteles deschiderea anchetei impotriva presedintelui formatiunii, Kelemen Hunor, in cazul declaratiilor sale privind sentinta in cazul fostului ministru al Comunicatiilor Nagy.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )