Libnet.ro
UNICEF

05:15

Subiectiv: De ce tace Traian Basescu, dupa scandalul declansat de Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Subiectiv: De ce tace Traian Basescu, dupa scandalul declansat de Elena Udrea

Analistul economic Ilie Serbanescu a comentat, in editia de marti a emisiunii Subiectiv, tacerea fostului presedinte Traian Basescu vizavi de scandalul declansat de Elena Udrea si atacurile acesteia la adresa. continuă pe Antena3

Elena Udrea a discutat cu Traian Basescu dupa ce a fost chemata la DNA

Elena Udrea a vorbit cu Traian Basescu dupa ce a fost chemata la DNA. Discutia a avut loc in urma cu doua zile. Sefa de la PMP lasa sa se inteleaga ca in continuare dictuta des cu Traian Basescu. Iata.

Primele declaratii ale lui Traian Basescu, dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea

Traian Basescu are o prima reactie dupa dezvaluirile facute de Elena Udrea, informeaza psnews. ro. Contactat de Libertatea, fostul presedinte a raspuns, prin intermediul unui e-mail, ca deocamdata nu dore.

Reactia lui Traian Basescu la scandalul in care este implicata Elena Udrea

Contactat de Libertatea, Traian Basescu a raspuns prin email: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. imi este tare bine in mijlocul familiei. Aseara, Elena Udrea a scris pe Facebook: Nu vreau ca Parlamentul sa faca zid in fata Justitiei, asa ca le cer tuturor sa voteze in favoarea incuviintarii cererii DNA.

Prima reactie a lui Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI: Din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei

Prima reactie a fostului presedinte Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI a venit luni seara, la solicitarea ziarului Libertatea, insa fostul sef al statului a refuzat sa se implice in acest caz si sa faca vreun comentariu: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei, a aratat Traian Basescu intr-un email trimis la solicitarea ziarului Libertatea.

Cristian Tudor Popescu, despre cazul Udrea: De ce tace Traian Basescu?

Editorialul de astazi al lui Cristian Tudor Popescu este mai atipic decat de obicei. Jurnalistul porneste de la diverse afirmatii facute de Udrea, pe care o numeste Vidra Udrea, da cateva posibile.

Fost sef SRI: Elena Udrea a fost plantata langa Traian Basescu

Fostul sef al SRI, Claudiu Saftoiu, a lansat o ipoteza inedita cu privire la relatia dintre Elena Udrea si Traian Basecsu. El crede ca Elena Udrea a fost un instrument pentru anumite persoane pentru a ajunge la Traian Basescu si a-l controla pe acesta.

Fost sef SIE: Elena Udrea a fost plantata langa Traian Basescu

Fostul sef al SRI, Claudiu Saftoiu, a lansat o ipoteza inedita cu privire la relatia dintre Elena Udrea si Traian Basecsu. El crede ca Elena Udrea a fost un instrument pentru anumite persoane pentru a ajunge la Traian Basescu si a-l controla pe acesta.

Elena Udrea: Sebastian Ghita s-a dus la Coldea si Maior si le-a spus ca daca ii fac lui ce i-au facut lui Traian Basescu cu fratele lui ii va impusca

Elena Udrea a afirmat luni seara, invitata la Gandul. info, ca i-a spus lui Traian Basescu despre acuzatiile la adresa generalului SRI Florian Coldea, formulate intr-un interviu HotNews. ro, si ca deputatul PSD Sebastian Ghita le-a spus metaforic sefilor serviciului, George Maior si gen Coldea, ca i-ar impusca daca i-ar instrumenta fratelui sau un dosar similar cu cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial.

Elena Udrea: Razboiul cu seful SRI a ajuns la faza pe interceptari. Stiu ca am fost inregistrata cand vorbeam cu Traian Basescu

Elena Udrea anunta, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca stia ca tot ce a vorbit cu Traian Basescu a fost interceptat de SRI. Urmarita penal si aflata sub control judiciar, Udrea spune ca va.

Traian Basescu, bunic pentru a treia oara. Fostul presedinte al Romaniei a publicat o fotografie cu nou-nascutul pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu a devenit bunic pentru a treia oara, dupa ce fiica sa Elena a nascut sambata seara un baietel. Anuntul a facut chiar de fostul sef al statului pe contul sau de Facebook.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2327 seconds )