Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cristian Tudor Popescu, reactie dura dupa cazurile de paralizie faciala in urma vaccinarii

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, reactie dura dupa cazurile de paralizie faciala in urma vaccinarii

Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri echipa de la Ministerul Sanatatii pentru comunicatul privind paralizia faciala temporara pe care ar fi suferit-o o femeie care a facut a doua doza de vaccin anti-COVID, diagnostic care a fost infirmat a doua zi. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu, vorbe grele la adresa iPS Teodosie: M-as oferi sa-l apas eu pe cap, dar...

Cristian Tudor Popescu a reactionat dur dupa ce iPS Teodosie a spus ca nu este intimidat si ca nu va schimba ritualul de botez, dupa decesul bebelusului din Suceava.

Cristian Tudor Popescu, critici la adresa lui Vlad Voiculescu: Comunicatul privind pareza faciala e o lovitura de baros mediatic pentru campania de vaccinare

Gazetarul Cristian Tudor Popescu critica modul in care Ministerul Sanatatii a gestionat cazul paraliziei faciale temporare, a unui cadru medical de 35 de ani din Valcea. CTP este de parere ca acest comunicat de.

Monica Pop, reactie furibunda dupa ce Clotilde Armand a taiat finantarea pentru patru spitale din Bucuresti: Este o gafa extraordinara care urateste un primar

Vestea ca primarul sectorului 1 va taia finantarile a patru spitale extrem de importante din Bucuresti a socat o tara intreaga. Medicii sunt, de asemenea, revoltati si ii declara razboi tacit. Prin decizia sa, Clotilde Armand priveaza pacientii romanii de la Sanatate, in plina pandemie de Covid-19. Medicul oftalmolog, Monica Pop, direct afectata, i-a transmis .

iPS Teodosie, reactie halucinanta dupa moartea bebelusului din Suceava. Ce a putut sa spuna

Cazul dramatic de la Suceava inca are ecouri atat in spatiul public, cat si printre personalitatile din viata publica. Reactii halucinante a avut, pe marginea dramei, a avut si deja cunoscutul iPS Teodosie de la Constanta. Acesta a declarat ca regulile bisericesti trebuiesc respectate ca atare si a comparat tragedia bebelusului cu momentul impartasaniei. Mai .

CTP, virulent la adresa lui IPS Teodosie, dupa moartea bebelusului din Suceava: M-as oferi sa-l apas eu pe cap

Cristian Tudor Popescu a facut o noua declaratie in stilul caracteristic. Gazetarul a reactionat virulent dupa ce IPS Teodosie a anuntat ca ritualul botezului nu va fi schimbat, in urma decesului bebelusului di.

inca o reactie severa dupa administrarea vaccinului anti-COVID-19: O persoana a facut soc anafilactic

O persoana din Timis, careia i-a fost administrat vaccinul anti-coronavirus, a avut o reactie de tip soc anafilactic, tratata de la primele semne si care s-a remis imediat. Mai exact, reprezentantii.

A doua reactie severa dupa administrarea vaccinului anti-COVID-19: Un medic rezident din Cluj a suferit o semipareza

Un al doilea medic din Romania a suferit o reactia adversa severa dupa de a primit vaccinul anti-coronaviruis. Este vorba despre un rezident din Cluj care a sustine ca a suferito semipareza dupa ce a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )