Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cristian Tudor Popescu, critici la adresa lui Vlad Voiculescu: Comunicatul privind pareza faciala e o lovitura de baros mediatic pentru campania de vaccinare

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu, critici la adresa lui Vlad Voiculescu: Comunicatul privind pareza faciala e o lovitura de baros mediatic pentru campania de vaccinare

Gazetarul Cristian Tudor Popescu critica modul in care Ministerul Sanatatii a gestionat cazul paraliziei faciale temporare, a unui cadru medical de 35 de ani din Valcea. CTP este de parere ca acest comunicat de. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu, vorbe grele la adresa iPS Teodosie: M-as oferi sa-l apas eu pe cap, dar...

Cristian Tudor Popescu a reactionat dur dupa ce iPS Teodosie a spus ca nu este intimidat si ca nu va schimba ritualul de botez, dupa decesul bebelusului din Suceava.

Florin Roman, un nou atac la adresa lui Vlad Voiculescu: Nu lucreaza nimic

Deputatul PNL Florin Roman a lansat un atac la adresa ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, pe care il compara cu fostul ministru PNL Nelu Tataru. Acesta explica ca lui Voiculescu ii lipsesc abilitatile de manager si il acuza ca nu lucreaza nimic in ce priveste activitatea de ministru.

CTP, revoltat de reactia Bisericii in cazul bebelusui mort: Dumnezeu era nazist, in viziunea astora. Ritualul botezului - o stupizenie, ar trebui schimbat

Gazetarul Cristian Tudor Popescu se arata revoltat de explicatiile oficialilor Bisericii, in cazul bebelusului din Suceava mort in urma scufundarii in cristelnita la botez si spune ca ritualul acesta ar trebui schimbat.

CTP, despre botez: E o stupizenie, toarna-i de 3 ori apa cu cana pe cap. Nu-l primeste Hristos printre iubitorii sai daca ii toarna apa cu cana?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu considera ca ritualul botezului ar trebui schimbat, astfel incat acesta sa nu mai puna in pericol viata nou-nascutilor.

Tudor Chirila sare in apararea lui Vlad Voiculescu. Ce spune despre PSD si Streinu-Cercel

Tudor Chirila atrage atentia intr-o postrare recenta asupra celor pe care-i considera responsabili in cazul incendiului de la Matei Bals, acuzand PSD-ul ca incearca sa transfere responsabilitatea catre Vlad Voiculescu.

Tudor Chirila sustine ca Vlad Voiculescu nu este vinovat pentru tragedia de la Matei Bals

Tudor Chirila il apara pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si spune ca nu el este vinovat pentru tragedia de la Matei Bals. Voiculescu nu este responsabil pentru cazul Bals. Dar este responsabil pentru ce se va intampla cu reforma sistemului de sanatate. Este responsabil pentru fiecare moment in care nu va vorbi pe sleau despre mafia din sanatate care va incerca din rasputeri sa conserve situatia de facto, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Florin Roman, catre Vlad Voiculescu si Cristian Ghinea: Lasati greaua mostenire si treceti la munca! Nu mai avem timp de pierdut cu stampile aruncate pe pereti

Deputatul PNL Florin Roman le-a cerut ministrilor USR-PLUS de la Sanatate si Investitii si Proiecte Europene, Vlad Voiculescu, respectiv Cristian Ghinea, sa se apuce de treaba deoarece nu mai avem timp de.

VLAD VOICULESCU: Nu a fost vreo discutie sa-mi ceara cineva demisia din Guvern

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, astazi, ca nu i-a cerut nimeni demisia din functie, iar relatia sa cu premierul Florin Citu este una foarte buna.

Dana Budeanu il pune la zid pe Vlad Voiculescu. Mesaj transant pentru ministrul Sanatatii

Scandalul din jurul tragediei de la spitalul Matei Bals continua. Multi au inca, in memoria colectiva, tragedia de la Pitra Neamt si de la Colectiv. Printre cei care blamau atunci sistemul de sanatate era si actualul ministru Vlad Voiculescu. Astazi, din postura de Ministru al Sanatatii, pare a fi incapabil sa gestioneze situatia. iar acuzatiile .

Ce a facut George Simion de la AUR la intalnirea cu Vlad Voiculescu: Sunt socat

In urma cu doua zile a fost protest spontan in strada cu AUR. Gruparea politica cerea demisia ministrului Vlad Voiculescu, ca urmare a tragediei de la Institutul Matei Bals. George Simion, liderul partidului, s-a intalnit ulterior cu oficialul. Cei doi au discutat despre conditiile precare din sistemul de sanatate si despre cei culpabili pentru drama .

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )