Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cristian Tudor Popescu, vorbe grele la adresa iPS Teodosie: M-as oferi sa-l apas eu pe cap, dar...

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, vorbe grele la adresa iPS Teodosie: M-as oferi sa-l apas eu pe cap, dar...

Cristian Tudor Popescu a reactionat dur dupa ce iPS Teodosie a spus ca nu este intimidat si ca nu va schimba ritualul de botez, dupa decesul bebelusului din Suceava. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu critica dur reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului mort dupa botez: Dumnezeu este nazist in viziunea astora

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat in termeni duri reactia Arhiepiscopiei Sucevei in cazul bebelusului din Suceava care a murit dupa ce a fost botezat. Arhiepiscopia Sucevei a transmis ca: in.

CTP, atac dur la adresa lui iPS Teodosie: M-as oferi sa-l apas eu pe cap. Ce l-a facut pe gazetar sa rabufneasca

Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dur la adresa lui iPS Teodosie, dupa declaratiile facute de cel din urma despre cazul bebelusul mort in urma mai unui botez. CTP, atac dur la adresa lui iPS Teodosie Cristian Tudor Popescu a spus ca ar vrea sa il boteze pe iPS Teodosie in mare. Nu. Nicicum .

CTP, virulent la adresa lui IPS Teodosie, dupa moartea bebelusului din Suceava: M-as oferi sa-l apas eu pe cap

Cristian Tudor Popescu a facut o noua declaratie in stilul caracteristic. Gazetarul a reactionat virulent dupa ce IPS Teodosie a anuntat ca ritualul botezului nu va fi schimbat, in urma decesului bebelusului di.

CTP, atac la adresa Arhiepiscopului Tomisului, iPS Teodosie:Sa fie in pielea goala, cum a fost copilul inecat, si sa fie bagat in apa temeinic

Cristian Tudor Popescu a avut o reactie dura la adresa Arhiepiscopului Tomisului, iPS Teodosie, dupa ce acesta si-a exprimat dezacordul fata de Patriarhie, care a anuntat ca preotul poate sa-i toarne bebelusului, la botez, apa pe crestet si sa nu il scufunde in cristelnita. Dezbaterile au loc in contextul in care un bebelus a murit la Suceava, dupa botez.

CTP, revoltat de reactia Bisericii in cazul bebelusui mort: Dumnezeu era nazist, in viziunea astora. Ritualul botezului - o stupizenie, ar trebui schimbat

Gazetarul Cristian Tudor Popescu se arata revoltat de explicatiile oficialilor Bisericii, in cazul bebelusului din Suceava mort in urma scufundarii in cristelnita la botez si spune ca ritualul acesta ar trebui schimbat.

CTP, despre botez: E o stupizenie, toarna-i de 3 ori apa cu cana pe cap. Nu-l primeste Hristos printre iubitorii sai daca ii toarna apa cu cana?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu considera ca ritualul botezului ar trebui schimbat, astfel incat acesta sa nu mai puna in pericol viata nou-nascutilor.

iPS Teodosie, dupa decesul bebelusului de la Suceava: Canoanele sunt valabile si peste 1000 de ani. Nu ne intimidam

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, afirma cu ritualul botezului nu va fi schimbat, dupa decesul bebelusului de la Suceava. Canoanele acestea referitoare la credinta sunt valabile si peste 1000 de ani; nu ne intimidam, a declarat IPS Teodosie.

iPS Teodosie, reactie halucinanta dupa moartea bebelusului din Suceava. Ce a putut sa spuna

Cazul dramatic de la Suceava inca are ecouri atat in spatiul public, cat si printre personalitatile din viata publica. Reactii halucinante a avut, pe marginea dramei, a avut si deja cunoscutul iPS Teodosie de la Constanta. Acesta a declarat ca regulile bisericesti trebuiesc respectate ca atare si a comparat tragedia bebelusului cu momentul impartasaniei. Mai .

iPS Teodosie condamna ierarhii care poarta masca de protectie in biserica: Nu putem saruta cu masca icoanele

Arhiepiscopul Tomisului considera ca purtarea mastii in biserica sau la Sfantul Altar este anapoda pentru ca acolo este Sfintenia cea mare, nu putem invoca Duhul Sfant cu masca de protectie pe gura. Cat despre ceilalti ierarhi care fac asta la slujbe, iPS Teodosie spus ca probabil o fac din frica.

iPS Teodosie, despre cazul bebelusului mort: Nu se schimba ritualul botezului. Nu ne intimidam!

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, a declarat ca regulile nu trebuie si nu pot fi schimbate dupa tragicul caz al bebelusului mort in urma botezului si asta deoarece procedurile apar in Sfintele Canoane si po.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )