Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristina Balan l-a lasat pe Tudor Chirila pentru Smiley. Decizia ei i-a adus succesul (VIDEO)

B1 B1,
Cristina Balan l-a lasat pe Tudor Chirila pentru Smiley. Decizia ei i-a adus succesul (VIDEO)

Cristina Balan este fericita castigatoare a concursului Vocea Romaniei din 2015. Artista a fost in echipa lui Tudor Chirila si au colaborat mult timp dupa terminarea show-ului. a Acum,. continuă pe B1

Tudor Chirila se alatura protestului Coruptia ucide

Tudor Chirila se alatura protestului organizat de Coruptia ucide pentru duminica seara. Artistul cheama lumea in strada pentru a manifesta impotriva preocuparilor celor care ne conduc.

Tudor Chirila, in mijlocul protestatarilor de la Iasi. Ce i-au strigat oamenii in timp ce transmitea Live si cum a reactionat cantaretul (VIDEO)

Tudor Chirila s-a aflat in mijlocul protestatarilor de la Iasi. Cantaretul si actorul transmitea Live cand a fost recunoscut de oameni. Oamenii s-au adunat aici, la Iasi, in.

VIDEO Batrana intervievata de Tudor Chirila la protestul de la Iasi:Multi din generatia mea au obosit de atata lupta contra comunismului

Muzicianul Tudor Chirila a luat parte la protestul fata de modificarea legilor justitiei organizat la Iasi duminica, 5 noiembrie. Artistul a postat pe pagina personala de Facebook un interviu pe care i l-a acordat o femeie in varsta prezenta la miting.

Vocea Romaniei, atreia runda de Confruntari: cu cine l-a inlocuit Tudor Chirila pe Cristian Prajescu VIDEO

Vineri seara, cea de-a treia runda a Confruntarilor i-a pus din nou in dificultate pe cei patru antrenori, care au fost nevoiti sa renunte la voci foarte bune. Tudor Chirila a salvat un concurent din echipa lui Adrian Despot, inlocuindu-l pe Cristian Prajescu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )