Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cristina Neagu, desemnata cea mai buna jucatoare a Campionatului Mondial

Online Sport Online Sport,
Cristina Neagu, desemnata cea mai buna jucatoare a Campionatului Mondial

Jucatoarea Cristina Neagu a fost desemnata, duminica, cea mai valoroasa jucatoare de la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca. continuă pe Online Sport

Cristina Neagu este cea mai buna marcatoare a Campionatului Mondial de handbal

Cristina Neagu este cea mai buna marcatoare a Campionatului Mondial de handbal din Danemarca, cu 63 de reusite. Interul stanga al echipei nationale a marcat de zece ori in partida cu Polonia, din finala mica, fiind.

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a Campionatului Mondial de handbal din Danemarca

Internationala romana Cristina Neagu, care a castigat medalia de bronz cu echipa Romaniei, duminica, la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a.

VIDEO. Melodia Skyfall, interpretata de Adele, cea mai buna tema muzicala din seria James Bond

Melodia Skyfall, interpretata de cantareata britanica Adele si recompensata cu un Glob de Aur si cu premiul Oscar in anul 2013, a fost desemnata cea mai buna tema muzicala a unui film din seria James Bond, potrivit unui sondaj realizat de reteaua britanica de televiziune ITV.

Cristina Neagu, cea mai valoroasa jucatoare de la Campionatul Mondial de Handbal

Handbalista Cristina Neagu a fost declarata cel mai bun inter stanga si cea mai valoroasa jucatoare - MVP - a CM din Danemarca, iar Valentina Elisei Ardean cea mai buna extrema stanga, in All Star Team a competitiei, la care echipa Romaniei a cucerit medalia de bronz.

Ce a declarat handbalista Cristina Neagu, dupa calificarea in semifinalele Campionatului Mondial

Cea mai buna jucatoare a nationalei de handbal feminin a Romaniei in meciul cu Danemarca din sferturile de finala ale Campionatul Mondial, Cristina Neagu, a multumit fanilor romani pentru sustinere si le-a adus critici celor care au criticat nationala.

Romania, rasplatita: Neagu, desemnata MVP-ul Mondialului. Cate jucatoare avem in Echipa Ideala a turneului

Dupa prestatii fabuloase care au transformat-o in cea mai buna marcatoare a competitiei, sportiva de 27 de ani a mai primit o veste buna. Iar potrivit specialistilor, romanca urmeaza sa ia un premiu si mai important.

Cristina Neagu: Este o mare performanta pentru handbalul romanesc

Cea mai buna jucatoare a echipei feminine de handbal a Romaniei, Cristina Neagu, a declarat ca nationala noastra a cucerit meritat medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, duminica, dupa 31-22 cu.

Cristina Neagu a fost un monstru. Comparatie inedita a jucatoarei noastre, dupa ce a spulberat Danemarca

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare a meciului Danemarca - Romania 30-31, reusind sa marcheze 15 goluri in poarta gazdelor.

CM Handbal (f) Cristina Neagu, dupa calificarea in semifinale: Sa le fie rusine celor care ne-au criticat dupa 3 infrangeri

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a nationalei de handbal feminin a Romaniei in meciul cu Danemarca din sferturile de finala ale CM, a multumit fanilor romani pentru sustinere, adaugand ca trebuie sa le fie rusine celor care au adus critici dupa trei infrangeri consecutive in grupa D, informeaza Mediafax.

O altfel de Cristina Neagu. Poze cu ea la plaja, la petreceri si cu prietenele. Cristina s-a iubit cu un fost fotbalist

Cristina Neagu este handbalista momentului pe plan mondial, dupa ce a marcat de 15 ori in poarta Danemarcei si a impins Romania in semifinalele Campionatului Mondial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )