Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cristina Neagu, cea mai valoroasa jucatoare de la Campionatul Mondial de Handbal

România Liberă România Liberă,
Cristina Neagu, cea mai valoroasa jucatoare de la Campionatul Mondial de Handbal

Handbalista Cristina Neagu a fost declarata cel mai bun inter stanga si cea mai valoroasa jucatoare - MVP - a CM din Danemarca, iar Valentina Elisei Ardean cea mai buna extrema stanga, in All Star Team a competitiei, la care echipa Romaniei a cucerit medalia de bronz. continuă pe România Liberă

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a Campionatului Mondial de handbal din Danemarca

Internationala romana Cristina Neagu, care a castigat medalia de bronz cu echipa Romaniei, duminica, la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca, a fost desemnata cea mai buna jucatoare a.

Cristina Neagu, desemnata cea mai buna jucatoare a Campionatului Mondial

Jucatoarea Cristina Neagu a fost desemnata, duminica, cea mai valoroasa jucatoare de la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca.

Ce a declarat handbalista Cristina Neagu, dupa calificarea in semifinalele Campionatului Mondial

Cea mai buna jucatoare a nationalei de handbal feminin a Romaniei in meciul cu Danemarca din sferturile de finala ale Campionatul Mondial, Cristina Neagu, a multumit fanilor romani pentru sustinere si le-a adus critici celor care au criticat nationala.

Cristina Neagu, a doua marcatoare la Campionatul Mondial

Federatia Internationala de Handbal a actualizat statisticile Campionatului Mondial dupa meciurile din sferturile de finala, iar doua handbaliste din echipa Romaniei se afla in prim plan.

CM Handbal (f) Cristina Neagu, dupa calificarea in semifinale: Sa le fie rusine celor care ne-au criticat dupa 3 infrangeri

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a nationalei de handbal feminin a Romaniei in meciul cu Danemarca din sferturile de finala ale CM, a multumit fanilor romani pentru sustinere, adaugand ca trebuie sa le fie rusine celor care au adus critici dupa trei infrangeri consecutive in grupa D, informeaza Mediafax.

Cristina Neagu: Este o mare performanta pentru handbalul romanesc

Cea mai buna jucatoare a echipei feminine de handbal a Romaniei, Cristina Neagu, a declarat ca nationala noastra a cucerit meritat medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca, duminica, dupa 31-22 cu.

Cristina Neagu a fost un monstru. Comparatie inedita a jucatoarei noastre, dupa ce a spulberat Danemarca

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare a meciului Danemarca - Romania 30-31, reusind sa marcheze 15 goluri in poarta gazdelor.

Cristina Neagu este cea mai buna marcatoare a Campionatului Mondial de handbal

Cristina Neagu este cea mai buna marcatoare a Campionatului Mondial de handbal din Danemarca, cu 63 de reusite. Interul stanga al echipei nationale a marcat de zece ori in partida cu Polonia, din finala mica, fiind.

O altfel de Cristina Neagu. Poze cu ea la plaja, la petreceri si cu prietenele. Cristina s-a iubit cu un fost fotbalist

Cristina Neagu este handbalista momentului pe plan mondial, dupa ce a marcat de 15 ori in poarta Danemarcei si a impins Romania in semifinalele Campionatului Mondial.

VIDEO Cele 15 goluri marcate de Cristina Neagu impotriva Danemarcei

In ziua semifinalei Campionatului Mondial dintre Romania si Norvegia va propunem spre revedere cele 15 goluri marcate de Cristina Neagu in meciul cu Danemarca din sferturile de finala. Echipa noastra a castigat, cu 31-30, dupa prelungiri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )