Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce a declarat handbalista Cristina Neagu, dupa calificarea in semifinalele Campionatului Mondial

România Liberă România Liberă,
Ce a declarat handbalista Cristina Neagu, dupa calificarea in semifinalele Campionatului Mondial

Cea mai buna jucatoare a nationalei de handbal feminin a Romaniei in meciul cu Danemarca din sferturile de finala ale Campionatul Mondial, Cristina Neagu, a multumit fanilor romani pentru sustinere si le-a adus critici celor care au criticat nationala. continuă pe România Liberă

CM Handbal (f) Cristina Neagu, dupa calificarea in semifinale: Sa le fie rusine celor care ne-au criticat dupa 3 infrangeri

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a nationalei de handbal feminin a Romaniei in meciul cu Danemarca din sferturile de finala ale CM, a multumit fanilor romani pentru sustinere, adaugand ca trebuie sa le fie rusine celor care au adus critici dupa trei infrangeri consecutive in grupa D, informeaza Mediafax.

Romania-Norvegia. Atac devastator la Cristina Neagu

Romania s-a calificat in semifinalele Campionatului Mondial, dar Gheorghe Tadici continua razboiul de la distanta cu Cristina Neagu, dupa ce golgheterul echipei noastre le-a transmis sa le fie rusine celor.

Nu e handbalista, ci extraterestra: ce o asteapta pe Cristina Neagu dupa un Campionat Mondial de senzatie

Sportiva de 27 de ani a facut un turneu final de nota 10 in care, meci de meci, a tras echipa dupa ea. Miercuri, la Herning, in confruntarea cu Danemarca, ea a inscris 15 din cele 31 goluri ale Romaniei.

O altfel de Cristina Neagu. Poze cu ea la plaja, la petreceri si cu prietenele. Cristina s-a iubit cu un fost fotbalist

Cristina Neagu este handbalista momentului pe plan mondial, dupa ce a marcat de 15 ori in poarta Danemarcei si a impins Romania in semifinalele Campionatului Mondial.

Reactii dupa calificarea Romaniei in semifinalele Campionatului Mondial. Cristina Neagu plateste polite: Sa le fie rusine

Romania a tinut piept Danemarcei si, dupa doua reprize de prelungiri, s-a impus la un gol diferenta, scor 31-30, calificandu-se in semifinalele Campionatului Mondial.

Cristina Neagu a rabufnit dupa calificare: Sa le fie rusine!

Cea mai buna jucatoare a Romaniei din meciul cu Danemarca, Cristina Neagu, a avut o reactie dura la adresa criticilor echipei nationale handbal feminin, dupa calificarea in semifinale, scrie ziare. com. Cristina Neagu a.

Tadici, dupa calificarea in semifinalele Mondialului: Criticile mele le-au starnit pe fete. Ce spune despre Neagu

Fostul selectioner a vorbit pentru Adevarul dupa ce Romania a invins Danemarca in sferturile turneului final, reusind ceea ce parea imposibil dupa parcursul din grupe.

Tomas Ryde, antrenorul tricolorelor, dupa calificarea in semifinalele Mondialului: Hai Romania!

E bine acum. Am incercat sa nu fiu emotiv in acest meci, am incercat sa gasesc cele mai bune solutii in acest meci. Problema a fost ca am jucat impotriva apararii daneze. Cristina a atacat fantastic. Sunt.

Cristina Neagu: Sunt extrem de fericita. (...) E un moment mare acum pentru handbalul romanesc.

Cristina Neagu a declarat, la finalul meciului Romania-Danemarca, scor 31-30 dupa prelungiri, ca este extrem de fericita si este extrem de mandra de aceasta echipa, informeaza Dolce Sport.

Cristina Neagu a fost un monstru. Comparatie inedita a jucatoarei noastre, dupa ce a spulberat Danemarca

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare a meciului Danemarca - Romania 30-31, reusind sa marcheze 15 goluri in poarta gazdelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )