Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cristina Neagu si restul lumii! Cea mai buna jucatoare a lumii si-a respectat blazonul de marcatoare, dar restul fetelor au dezamagit la numarul reusitelor

Adevărul Adevărul,
Cristina Neagu si restul lumii! Cea mai buna jucatoare a lumii si-a respectat blazonul de marcatoare, dar restul fetelor au dezamagit la numarul reusitelor

Cristina Neagu a fost din nou cea mai buna jucatoare a echipei noastre, marcand 13 goluri in disputa cu Cehia, care nu au fost insa de ajuns pentru a castiga meciul. continuă pe Adevărul

Federatia Romana de Tenis: Simona Halep, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017

Simona Halep 1 WTA) a primit, sambata seara, in cadrul galei anuale organizate de Federatia Romana de Tenis, premiul pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017. Au mai fost premiati, printre altii, Horia Tecau, Marius Copil sau Mihaela Buzarnescu.

Chef Sorin Bontea, cea mai buna reteta de sarmale pentru Craciun

Chef Sorin Bontea a dezvaluit cea mai buna reteta de sarmale pentru masa de Sarbatori. Ingrediente: 2-3 kg varza acra in functie de cata varza preferati printre sarmalute), 600 g carne.

A surclasat-o pe Bouchard! O sportiva originara din Romania a fost desemnata cea mai buna jucatoare de tenis a Canadei in 2017

La doar 17 ani, canadianca de origine romana a fost desemnata cea mai valoroasa tenismena din Tara Artarului, chiar inaintea mult mai cunoscutei Eugenie Bouchard.

Cum sa faci cea mai buna fasole batuta pentru masa de Craciun

Fasolea batuta nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun. Este un aperitiv delicios si care se prepara destul de repede. Ingrediente: 500 g fafsole boabe, 3 cepe, 250 mL ulei.

Cristina Neagu, ca Messi. Care este dezamagirea care ii uneste pe doi dintre cei mai mari sportivi ai planetei

Cristina Neagu este cea mai buna handbalista din lume, castigand acest titlul de trei ori, in 2010, 2015 si 2016.

Cristina Neagu, despre eliminarea Romaniei de la Mondiale: Cred ca ne-a fost frica sa visam la mai mult

Cristina Neagu si-a exprimat regretul pentru faptul ca Romania a fost eliminata de la Mondiale dupa meciul cu Cehia. Sunt trista, frustata, dezamagita. Au trecut multe ore de la meci, dar.

Sunt trista, frustrata, dezamagita! inca nu mi-am revenit. Cristina Neagu, complet distrusa dupa ultima infrangere

Cristina Neagu s-a declarat complet dezamagita dupa infrangerea surprinzatoare a Romaniei in fata Cehiei in optimile de finala a Campionatului Mondial de Handbal.

CM Handbal (f) - Presa europeana, dupa eliminarea Romaniei: Cristina Neagu a tras de una singura echipa dupa ea

Romania a parasit Campionatul Mondial de handbal feminin in optimi, faza a competitiei unde a fost invinsa, dupa o partida dramatica, de Cehia 27-28). O parte a presei din Europa vorbeste pe larg despre infrangerea tricolorelor, Romania fiind o echipa pe care Cristina Neagu a tras-o dupa ea de una singura.

Unde s-a aprins cea mai mare lumanare de Craciun din lume (FOTO)

Localitatea Schiltz din landul german Hessa se poate lauda cu cea mai mare lumanare din lume, reaprinsa odata cu deschiderea targului de Craciun. Conform traditiei, in.

Luni, cea mai dificila zi a saptamanii viitoare. Ce trebuie sa faci, ca sa iti mearga bine. Sfaturi de la astrologul Camelia Patrascanu

Saptamana viitoare va fi una a debarasarii, inclusiv a prejudecatilor, iar luni va fi cea mai dificila zi din urmatoarele sapte. Mercur este retrograd in continuare, astfel ca trebuie sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )