Libnet.ro
UNICEF

15:31

Criza din Ucraina: cel putin 49 de morti dupa doborarea unui avion militar ucrainean

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Criza din Ucraina: cel putin 49 de morti dupa doborarea unui avion militar ucrainean

Cel putin 49 de oameni au murit dupa ce insurgentii au doborat un avion de transport militar ucrainean in zona orasului Lugansk, anunta armata ucraineana, citata de AFP, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Cel putin zece morti dupa scufundarea unei nave cu imigranti in Marea Mediterana

Cel putin zece persoane au murit dupa ce o nava care transporta imigranti s-a scufundat vineri dupa-amiaza in Marea Mediterana, la circa 80 de kilometri nord de coastele Libiei, anunta Fortele Navale.

Cel putin zece morti dupa scufundarea unei nave cu imigranti in Marea Mediterana, in largul Libiei

O nava care transporta imigranti s-a scufundat, vineri, la circa 80 de kilometri de coastele Libiei, potrivit Fortelor Navale italienie. Cel putin zece persoane au murit in urma acestui incident. Una dintre navele.

Cel putin 49 de MORTI dupa ce insurgentii au doborat UN AVION ucrainean

Cel putin 49 de oameni au murit dupa ce insurgentii au doborat, sambata dimineata, un avion de transport militar ucrainean in zona orasului Lugansk, anunta armata ucraineana, citata de AFP, conform Mediafa.

Criza din Ucraina: Bilantul violentelor este de 270 de morti, in doua luni

Confruntarile armate intre serviciile de securitate ucrainene si insurgenti prorusi s-au soldat cu cel putin 270 de morti in doua luni .

Criza din Ucraina. Putin si Barroso au convenit asupra unor consultari tripartite

Vladimir Putin si Jose Manuel Barroso au purtat o conversatie la telefon vineri, in cursul careia cei doi lideri au convenit asupra unor consultari tripartite pe tema Ucrainei .

Cel putin 37 morti intr-o serie de atentate comise la Bagdad

Cel putin 37 persoane au murit, iar sute au fost ranite, miercuri, intr-o serie de atentate comise la Bagdad, inclusiv la o reuniune a liderilor tribali din Sadr City, in partea de nord-est a capitalei Irakului,.

Cel putin 70 de morti, dupa ce feribotul pe care se aflau s-a izbit de un dig in largul Macao

Un feribot cu 220 de pasageri si 13 membri ai echipajului la bord, s-a izbit vineri dimineata de un dig in largul Regiunii Administrative Speciale Macao. Cel putin 70 de persoane au fost ranite .

Explozie intr-o piata de armament din Siria: Cel putin 30 de persoane au murit

Cel putin 30 de persoane au murit intr-o explozie dintr-o piata de armament din Siria. Televiziunea de stat siriana a transmis ca au murit treizeci de teroristi, iar alte zeci de persoane au fost ranite, f.

Confruntarile armate din Ucraina, soldate cu cel putin 270 de morti si sute de raniti, in doua luni

Confruntarile armate intre serviciile de securitate ucrainene si insurgenti prorusi s-au soldat cu cel putin 270 de morti in doua luni, anunta Ministerul ucrainean al Sanatatii. Cele mai grele lupte s-au.

Explozie intr-un targ ilegal cu arme in Siria. Cel putin 30 de morti

Un targ illegal cu armament din orasul sirian Mazadin a fost zguduit azi de o puternica explozie, in urma careia cel putin 30 de oameni au fost ucisi, anunta televiziunea publica din Siria, citata de Mediafax.

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )