Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cel putin zece morti dupa scufundarea unei nave cu imigranti in Marea Mediterana

Antena3 Antena3,
Cel putin zece morti dupa scufundarea unei nave cu imigranti in Marea Mediterana

Cel putin zece persoane au murit dupa ce o nava care transporta imigranti s-a scufundat vineri dupa-amiaza in Marea Mediterana, la circa 80 de kilometri nord de coastele Libiei, anunta Fortele Navale. continuă pe Antena3

Cel putin zece morti dupa scufundarea unei nave cu imigranti in Marea Mediterana, in largul Libiei

O nava care transporta imigranti s-a scufundat, vineri, la circa 80 de kilometri de coastele Libiei, potrivit Fortelor Navale italienie. Cel putin zece persoane au murit in urma acestui incident. Una dintre navele.

Pakistan. Cel putin zece rebeli ucisi intr-un nou atac cu avioane fara pilot

Oficiali din Pakistan au anuntat ca cel putin zece rebeli au fost ucisi, joi dimineata, intr-un nou atac cu avioane americane fara pilot efectuat intr-o zona tribala din nord-vestul tarii, unde presiunile se accentueaza in favoarea unei operatiuni militare a Guvernului pakistanez .

Cel putin 37 morti intr-o serie de atentate comise la Bagdad

Cel putin 37 persoane au murit, iar sute au fost ranite, miercuri, intr-o serie de atentate comise la Bagdad, inclusiv la o reuniune a liderilor tribali din Sadr City, in partea de nord-est a capitalei Irakului,.

Criza din Ucraina: cel putin 49 de morti dupa doborarea unui avion militar ucrainean

Cel putin 49 de oameni au murit dupa ce insurgentii au doborat un avion de transport militar ucrainean in zona orasului Lugansk, anunta armata ucraineana, citata de AFP, scrie Mediafax .

Cel putin 49 de MORTI dupa ce insurgentii au doborat UN AVION ucrainean

Cel putin 49 de oameni au murit dupa ce insurgentii au doborat, sambata dimineata, un avion de transport militar ucrainean in zona orasului Lugansk, anunta armata ucraineana, citata de AFP, conform Mediafa.

Cel putin 70 de morti, dupa ce feribotul pe care se aflau s-a izbit de un dig in largul Macao

Un feribot cu 220 de pasageri si 13 membri ai echipajului la bord, s-a izbit vineri dimineata de un dig in largul Regiunii Administrative Speciale Macao. Cel putin 70 de persoane au fost ranite .

Explozie intr-un targ ilegal cu arme in Siria. Cel putin 30 de morti

Un targ illegal cu armament din orasul sirian Mazadin a fost zguduit azi de o puternica explozie, in urma careia cel putin 30 de oameni au fost ucisi, anunta televiziunea publica din Siria, citata de Mediafax.

Cel putin 70 dupa ce feribotul pe care se aflau s-a izbit de un dig in largul Macao

Un feribot cu 220 de pasageri si 13 membri ai echipajului la bord, s-a izbit vineri dimineata de un dig in largul Regiunii Administrative Speciale Macao. Cel putin 70 de persoane au fost ranite .

Tunisia. Cel putin 23 de persoane, arestate pentru tentativa de frauda la Bacalaureat

Surse judiciare din Tunisia au declarat ca cel putin 23 de tunisieni au fost arestati pentru tentativa de frauda la Bacalaureat cu ajutorul telefoanelor,iar un sindicat pune la indoiala credibilitatea examenului din acest an.

Update: Cel putin 10 rebeli ucisi intr-un nou atac cu avioane fara pilot, in Pakistan

Update 09. 00 - Cel putin 10 rebeli au fost ucisi, joi dimineata, intr-un nou atac cu avioane americane fara pilot efectuat intr-o zona tribala din nord-vestul Pakistanului, unde presiunile se accentueaza in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3111 seconds )