Libnet.ro
UNICEF

12:30

Criza din Ucraina. Putin si Barroso au convenit asupra unor consultari tripartite

România Liberă România Liberă,
Criza din Ucraina. Putin si Barroso au convenit asupra unor consultari tripartite

Vladimir Putin si Jose Manuel Barroso au purtat o conversatie la telefon vineri, in cursul careia cei doi lideri au convenit asupra unor consultari tripartite pe tema Ucrainei . continuă pe România Liberă

Criza din Ucraina: Bilantul violentelor este de 270 de morti, in doua luni

Confruntarile armate intre serviciile de securitate ucrainene si insurgenti prorusi s-au soldat cu cel putin 270 de morti in doua luni .

BERD va incepe discutiile pentru majorarea participatiilor la bancile din Ucraina

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) se asteapta sa inceapa in urmatoarele luni discutiile privind majorarea participatiilor detinute la bancile din Ucraina pentru a se asigura ca sistemul financiar al tarii nu se va scinda din cauza tensiunilor cu Rusia, transmite Reuters.

Confruntarile armate din Ucraina, soldate cu cel putin 270 de morti si sute de raniti, in doua luni

Confruntarile armate intre serviciile de securitate ucrainene si insurgenti prorusi s-au soldat cu cel putin 270 de morti in doua luni, anunta Ministerul ucrainean al Sanatatii. Cele mai grele lupte s-au.

Explozie intr-o mina din Ucraina: Noua persoane, date disparute

Noua mineri au fost dati disparuti joi, in urma unei explozii accidentale intr-o mina din regiunea Donetk, in estul Ucrainei. Mina se afla intr-o zona devastata de o insurectie armata prorusa.

Noua discutie Lavrov - Kerry pe tema crizei din Ucraina

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a sustinut incetarea focului in regiunile din sud-estul Ucrainei, in cursul unei conversatii telefonice purtate miercuri seara cu secretarul de Stat american, John Kerry .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )