Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza din Ucraina pune in pericol proiectele Exxon Mobil din Marea Neagra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Criza din Ucraina pune in pericol proiectele Exxon Mobil din Marea Neagra

Criza din Ucraina, cu o posibila secesiune a Peninsulei Crimeea, pune in pericol proiectele petrolifere si gazeifere off-shore derulate in Marea Neagra de companii precum Exxon Mobil, Shell sau Eni, potrivit unei analize Bloomberg. continuă pe Wall-Street Ro

Criza din Ucraina pune in pericol proiectele Exxon Mobil din Marea Neagra

Criza din Ucraina, cu o posibila secesiune a Peninsulei Crimeea, pune in pericol proiectele petrolifere si gazeifere off-shore derulate in Marea Neagra de companii precum Exxon Mobil, Shell sau Eni, potrivit unei analize Bloomberg.

Bloomberg: Criza din Ucraina pune in pericol proiectele petrolifere din Marea Neagra.

Criza din Ucraina, cu o posibila secesiune a Peninsulei Crimeea, pune in pericol proiectele petrolifere si gazeifere off-shore derulate in Marea Neagra de companii precum Exxon Mobil, Shell sau Eni, potrivit unei analize Bloomberg, conform Mediafax. Inainte ca presedintele ucraineai Viktor Ianukovici sa fie destituit in urma unor revolte violente si ca Peninsula Crimeea sa fie ocupata de forte militare ruse, un consortiu condus de Exxon Mobil si Royal Dutch Shell pregatea investitii de 735 .

Criza din Ucraina: Ianukovici spune ca este in continuare presedintele Ucrainei/ Crimeea a adoptat o declaratie de independenta. Angela Merkel evoca o anexare a peninsulei de catre Rusia

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, a aparut din nou in fata presei marti, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina. Ora 22:30Prim-ministrul ucrainean Arseniy Yatsenyuk se va adresa joi Consiliului de Securitate al ONU, dupa ce miercuri se va intalni cu presedintele american Barack Obama. Ora 18:28 Pe Twitter circula informatii si imagini cu trupe si echipamente militare rusesti care debarca din feribot in orasul ucrainean Kerch estul Crimeei). Vezi imagini video in articol)Ora 17. 42: Ministrul rus de externe Serghei Lavrov i-a spus omologului sau, secretarul de stat american John Kerry, ca orice solutie la criza din Ucraina trebuie sa ia in considerare interesele tuturor ucrainenilor in toate regiunile si ca dreptul rezidentilor din Crimeea de a isi decide viitorul trebuie respectat. Ora 17:05 Rusia: declararea independentei Crimeei, perfect legalOra 16:45 Comisia Europeana a propus marti Ucrainei reduceri masive la tarifele vamale, evaluate de 500 de milioane de euro anualOra 16. 00 UE va impune sanctiuni impotriva Rusiei incepand de luni - premierul polonezOra 14. 30 Militiile proruse au preluat controlul aeroportului Simferopol, cel mai important din peninsula separatista ucraineana Crimeea, si interzic toate zborurile cu exceptia celor care provin sau au ca destinatie Moscova.

Putin a discutat cu Merkel si Cameron despre criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela Merkel, informeaza Mediafax. Oficialii au avut un schimb de opinii privind eforturile posibile ale comunitatii internationale pentru a reglementa situatia din Ucraina, a precizat Kremlinul intr-un comunicat. Citeste si: Un avion militar rus a urmarit distrugatorul american, in Marea Neagra.

Putin a discutat despre criza din Ucraina cu Merkel si Cameron

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat despre criza din Ucraina si despre un referendum in Crimeea in cadrul unei discutii prin telefon cu premierul britanic David Cameron si cancelarul german Angela.

Rasmussen: Criza din Ucraina evidentiaza relevanta NATO

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a apreciat sambata ca actuala criza din Ucraina evidentiaza relevanta NATO si a lansat un apel tarilor aliate sa investeasca mai mult in apararea si in.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Rusia face contrapropuneri occidentalilor. Un nou dialog al surzilor in Consiliul de Securitate al ONU/ Ianukovici spune ca este in continuare presedintele Ucrainei

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, urmeaza sa apara marti din nou in fata presei, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina. Ora 11. 25: Viktor Ianukovici spune ca ramane in continuare presedinte si comandant al fortelor armate in Ucraina si ca este sigur ca soldatii sai nu se vor supune unor ordine criminale/ Legea din SUA previne acordarea unui ajutor financiar unui guvern ilegitim.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Ianukovici spune ca este in continuare presedintele Ucrainei/ Crimeea a adoptat o declaratie de independenta

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, a aparut din nou in fata presei marti, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina. Ora 12. 20: Parlamentul din Crimeea a adoptat o declaratie de independenta fata de Ucraina. Ora 11. 25: Viktor Ianukovici spune ca ramane in continuare presedinte si comandant al fortelor armate in Ucraina si va reveni in curand la Kiev/ Sunt sigur ca soldatii nu se vor supune unor ordine criminale/ Legea din SUA previne acordarea unui ajutor financiar unui guvern ilegitim.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Ianukovici apare din nou marti in fata presei. Rusia face contrapropuneri occidentalilor

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, urmeaza sa apara marti din nou in fata presei, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Ianukovici apare din nou marti in fata presei. Rusia face contrapropuneri occidentalilor. Un nou dialog al surzilor n Consiliul de Securitate al ONU

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, refugiat in Rusia, urmeaza sa apara marti din nou in fata presei, la o zi dupa o contraofensiva diplomatica a Moscovei pentru solutionarea crizei din Ucraina, unde vorbitorii de limba rusa din Crimeea ameninta cu secesiunea. Urmariti pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )