Libnet.ro
UNICEF

08:30

Miliardarul Soros alimenteaza criza refugiatilor pentru a slabi Europa. Cine lanseaza aceasta acuzatie

România Liberă România Liberă,
Miliardarul Soros alimenteaza criza refugiatilor pentru a slabi Europa. Cine lanseaza aceasta acuzatie

Premierul Viktor Orban l-a acuzat pe miliardarul de origine maghiara George Soros ca alimenteaza criza refugiatilor pentru a slabi Europa. continuă pe România Liberă

Viktor Orban il acuza pe George Soros ca sprijina fluxul de refugiati pentru a slabi Europa

Premierul ungar, Viktor Orban, l-a acuzat pe miliardarul american de origine maghiara George Soros ca este un membru proeminent al unui cerc de activisti care incearca sa submineze statele europene prin sprijinirea refugiatilor care vin in Europa, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Leonard Orban, persoana de contact pentru Romania in criza refugiatilor

Consilierul prezidential, Leonard Orban, a fost desemnat drept persoana de contact din partea Romaniei pentru a asigura coordonarea actiunilor privind criza refugiatilor din Balcani.

Leonard Orban va fi persoana de contact din partea Romaniei pentru coordonarea actiunilor privind criza refugiatilor

Cei 12 lideri europeni care au participat la mini-summitul de duminica la Bruxelles, pe tema crizei refugiatilor din Balcani, au numit persoane de contact pentru a asigura coordonarea actiunilor, din partea Romaniei fiind nominalizat consilierul prezidential pentru Afaceri Europene Leonard Orban.

Foreign Policy Live: Criza refugiatilor dezvaluie slabiciunile UE

Uniunea Europeana isi tradeaza valorile si principiile cu fiecare zi in care lasa fara reactie drama umanitara a refugiatilor, care se desfasoara pe teritoriul ei. Va reusi UE sa dea un raspuns unitar integrarii acestora, dar si sa rezolve cauza acestui flux masiv-conflictul din Siria? Ce are Romania de facut?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )