Libnet.ro
UNICEF

09:15

CRIZA la Spitalul Slatina. in scurt timp nu se vor mai putea face operatii. Lipsesc anestezicele

România Liberă România Liberă,
CRIZA la Spitalul Slatina. in scurt timp nu se vor mai putea face operatii. Lipsesc anestezicele

Doua tipuri de anestezice nu mai pot fi livrate la Spitalul Judetean de Urgenta din Slatina, existand riscul sa nu se mai poata faca operatii. Producatorul a doua tipuri de anestezic a anuntat deja ca nu poate livra produsele, conducerea unitatii spitalicesti informand DSP Olt si Ministerul Sanatatii. continuă pe România Liberă

Criza de anestezic la Spitalul Slatina. Director medical: Mai avem pentru saptamana aceasta si saptamana viitoare

O clasa de miorelaxante folosite in 60% din interventile chirurgicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina nu mai exista la importatori si distribuitori, iar ministerul a anuntat o achizitie despre soarta careia nu se mai stie nimic, spitalul slatinean avand stoc pentru cel mult doua saptamani.

Ce vrea sa construiasca Firea in Bucuresti. Vom incepe demersurile in cel mai scurt timp

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca realizarea unei sali polivalente la cele mai inalte standarde, in Bucuresti, este o prioritate pentru ea si va incepe in cel mai scurt.

Libocor, economist sef BRD: In 10 state UE exista partide nationaliste populiste cu reprezentanti in Parlamentul European. Cred ca vor mai exista initiative de genul Brexit

Majoritatea oamenilor a fost surprinsa de rezultatul referendumului, chiar daca argumentele au fost relativ echilibrate in ambele tabere In si Out). La nivel de asteptari se miza majoritar pe castigul taberei pro-UE. Pentru moment pietele sunt in incertitudine si in tensiune. Dupa ce vor fi terminat de digerat/tranzactionat decizia va urma un mare DEPINDE. -O carte fundamentala pentru a intelege ce se intampla acum in lume.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )