Libnet.ro
UNICEF

16:00

Croatia mentine o parte din frontiere inchise. Sfatul MAE

România Liberă România Liberă,
Croatia mentine o parte din frontiere inchise. Sfatul MAE

Autoritatile din Croatia mentin masurile de inchidere, pe o perioada nedeterminata, la frontiera cu Serbia, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI. Cum l-a judecat domnitorul Brancoveanu pe marele clucer Stirbei, care furase o parte din darile stranse

Din ziarele de miercuri, aflam cum l-a judecat domnitorul Constantin Brancoveanu pe marele clucer Stirbei, care furase o parte din darile stranse, firmele controlate de Ovidiu-Traian Semenescu, anchetat de DNA pentru ca a dat mita consilierilor locali ca sa se scumpeasca apa in Bucuresti, isi au sediul in doua cladiri din Capitala, dar si ca medicamentele ieftinite lasa pacientii fara tratament si sufoca industria farma.

Croatia mentine inchise mai multe puncte de trecere a frontierei cu Serbia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Republicii Croatia ca autoritatile locale mentin masurile de inchidere, pe o perioada nedeterminata, a punctelor de control trecere frontiera cu Serbia de la Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2 si Batin, potrivit unui comunicat MAE remis azi redactiei.

Porturile din Constanta, inchise din cauza vantului puternic

Manevrele navelor au fost suspendate in porturile constantene din cauza vantului puternic, care sufla la rafala cu viteze ce pot atinge 70 de kilometri la ora.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )