Libnet.ro
UNICEF

20:15

Croitoru: Am aratat ca o echipa de acum 15 ani

Online Sport Online Sport,
Croitoru: Am aratat ca o echipa de acum 15 ani

Marius Croitoru este suparat pe jocul echipei sale in partida cu Dinamo, meci incheiat la egalitate, scor 1-1, dupa ce echipa din Moldova a condus pana aproape de finalul partidei. continuă pe Online Sport

Cum arata nepoata celebrului Dan Spataru. Mariuca are 15 ani si ii calca pe urme

Nepoata regretatului artist Dan Spataru, pe nume Maria, s-a transformat intr-o domnisoara superba la varsta de 15 ani. Si nu este doar frumoasa, ci si talentata, fiind deja cunoscut faptul ca a inceput sa interpreteze melediile celebrului ei bunic inca de la varsta de trei ani. Cum arata nepoata celebrului Dan Spataru Astfel, piesele de .

DigiSport: Imaginea care a provocat sute de comentarii la US Open. Si-a pus silicon Arata mai bine acum cativa ani!

Dupa ce Novak Djokovic a fost exclus de la US Open, din cauza ca a lovit o arbitra cu mingea, Serbia a ramas totusi reprezentata in turneu. Marijana Veljovic 39 de ani) este una dintre cele mai populare arbitre din lumea tenisului.

Bani de la stat pentru copii, pe langa alocatii. E oficial, ce trebuie sa faci daca ai intre 6 si 15 ani

Ajutor de la Guvern pentru copiii care vor sa faca sport de performanta! Executivul a adoptat o ordonanta de urgenta OUG) prin care cei nascuti intre anii 2005 si 2014 pot cere bani pentru a-si achizitiona echipamente sportive. Mai multe detalii, in acest articol. Vouchere pentru copiii care vor sa faca sport de performanta Pentru .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )