Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cronica suspendarii lui Cristian Preda din PDL ; Va rog, nu fiti bolsevici!

Adevărul Adevărul,
Cronica suspendarii lui Cristian Preda din PDL ; Va rog, nu fiti bolsevici!

Democrat-liberalii s-au reunit sambata in Consiliul National de Coordonare si au oficializat suspendarea lui Cristian Preda din partid pentru o perioada de sase luni, cu 345 de voturi pentru si 182 de voturi impotriva. Singurii care l-au sustinut au fost Teodor Paleologu si, voalat, proaspatul prim-vicepresedinte al PDL Catalin Predoiu, care i-a cerut sa nu plece din partid. continuă pe Adevărul

Cronica suspendarii lui Cristian Preda din PDL: Va rog, nu fiti bolsevici!

Democrat-liberalii s-au reunit sambata in Consiliul National de Coordonare si au oficializat suspendarea lui Cristian Preda din partid pentru o perioada de sase luni, cu 345 de voturi pentru si 182 de voturi impotriva. Singurii care l-au sustinut au fost Teodor Paleologu si, voalat, proaspatul prim-vicepresedinte al PDL Catalin Predoiu, care i-a cerut sa nu plece din partid.

Eurodeputatul Cristian Preda ar putea fi suspendat din PDL

Democrat-liberalii dezbat astazi propunerea de suspendare a eurodeputatului Cristian Preda din PDL, transmite Realitatea. net.

Cristian Preda, cu un picior in afara PDL. Predoiu face apel la intelegere: Draga Cristi, te rog ramai aici

Catalin Predoiu a facut apel, sambata, la CNC al PDL, in primul sau discurs in fata democrat-liberalilor in calitate de membru al partidului, ca europarlamentarul Cristian Preda sa nu plece din partid,.

Cristian Preda: Daca voi fi suspendat, voi parasi PDL pentru mai mult de sase luni

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sambata, ca aprobarea suspendarii sale de catre CNC ar fi o nedreptate insuportabila. in acest caz, el afirma ca se va desparti de formatiunea democat-li.

Eurodeputatul Cristian Preda ar putea fi suspendat din PDL

Update 14:07 Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, astazi, ca aprobarea suspendarii sale de catre CNC ar fi o nedreptate insuportabila si ca in acest caz se va desparti de formatiunea democat-liberala pentru mai mult de sase luni, conform surselor de presa.

Cristian Preda a fost suspendat din PDL

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL, sambata, cu 345 de voturi pentru, 182 de voturi impotriva si 34 de voturi nule, de catre membrii CNC al PDL, conform Mediafax. Anterior, Preda declarase.

Cristian Preda a fost suspendat pentru sase luni din PDL.

Consiliul National de Coordonare al PDL a decis, cu 345 voturi pentru, 183 impotriva si 34 de voturi nule suspendarea din partid pentru sase luni a europarlamentarului Cristian Preda pentru ca in ultimii patru ani a luat pozitii publice prin care a atacat conducerea partidului, potrivit Agerpres. Pe parcursul ultimilor patru ani, Cristian Preda s-a pozitionat sistematic in numeroase interventii publice impotriva deciziilor si hotararilor, precum si impotriva forurilor de conducere ale PDL.

Cristian Preda la un pas de alungarea din PDL.

Biroul Permanent al PDL a propus suspendarea lui Cristian Preda. Acesta a explicat ca motivul real care se ascunde in spatele supendarii sale este acela ca l-a contrazis public pe presedintele partidului, Vasile Blaga, despre care spune ca s-a apropiat prea mult de USL. In apararea lui Cristian Preda a vorbit si fostul ministru al Culturii, Toader Paleologu, care a declarat ca rechizitoriul prin care s-a cerut suspendarea colegului lor a fost unul tipic comunist. Cum a spus Talleyrand, .

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL

Europarlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL, sambata, cu 345 de voturi pentru, 182 de voturi impotriva si 34 de voturi nule, de catre membrii CNC al PDL.

Predoiu, catre Cristian Preda: PDL e solutia.

Fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu, propus pentru functia de prim-vicepresedinte al PDL, i s-a adresat, sambata, in debutul discursului sau, europarlamentarului Cristian Preda, care risca sa fie suspendat din partid, subliniind ca PDL este solutia si ca daca ceva nu ii place la acest partid sa incerce sa il schimbe din interior, potrivit Agerpres. Draga Cristi, iti spun cum ti-am spus si tie, si colegilor din grupul reformist, la toate intalnirile pe care le-am avut. PDL e .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )