Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cronica TV: Cum arata show-ul lui Mircea Badea dupa ce a spus ca Emisiunea pe care o stiati nu mai exista

Hotnews Hotnews,
 Cronica TV: Cum arata show-ul lui Mircea Badea dupa ce a spus ca Emisiunea pe care o stiati nu mai exista

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a incercat un nou tip de continut in emisiunea de miercuri seara, dupa ce, cu o zi inainte, anuntase ca emisiunea pe care o stiati nu mai exista. ) incepand de azi voi presta la aceeasi ora, la acelasi post o emisiune de hahaialadivertisment. Am urmarit emisiunea si am verificat in ce masura s-a schimbat aceasta. Am vazut hahaiala, rock manelizat, manele propriu-zise si glume cu bronzat pe perineu. continuă pe Hotnews

Anuntul lui Mircea Badea despre in gura presei, de la Antena 3: Emisiunea pe care o stiati nu mai exista de astazi

Prezentatorul emisiunii in gura presei Mircea Badea 45 de ani) a anuntat, prin intermediul unui text publicat pe contul sau de Facebook, ca vor avea loc schimbari in ceea ce priveste productia Antena 3.

Mircea Badea renunta la emisiunea de la Antena 3. Ce va face in continuare?

Dupa 15 ani, Mircea Badea renunta la emisiunea pe care o prezenta la postul Antena 3, insa nu si la tronsonul orar pe care aceasta era difuzata. Iata ce va face in continuare! .

Mircea Badea, anunt despre emisiunea in Gura Presei de pe Antena 3: Nu mai exista!

Mircea Badea a facut un anunt de ultima ora despre emisiunea pe care o prezinta, la Antena 3. Realizatorul show-ului in Gura Presei si-a socat fanii, dupa ce a facut dezvaluirea chiar pe contul sau de Facebook. Vestea a fost una cu totul neasteptata si venit in seara de marti, iar momentul coincide si cu .

CUTREMUR la Antena 3! Mircea BADEA a facut ANUNTUL: RENUNTA la emisiune! Cine il va inlocui

Mircea Badea a anuntat, marti seara, ca va renunta la emisiunea pe care o realiza de 15 ani la Antena 3, in gura presei.

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a reactionat virulent la adresa Andreei Esca, dupa ce stirista a sustinut intr-un interviu ca romanii sunt dezamagiti de ceea ce s-a intamplat cu Romania dupa Revolutia din 1989.

Mircea Badea, anunt-soc pentru fanii in gura presei: Emisiunea pe care o stiati nu mai exista de astazi

Mircea Badea a anuntat pe pagina lui de Facebook ca formatul emisiunii in gura presei, pe care o prezenta pana acum la Antena 3, nu va mai exista incepand din aceasta seara, ci se va transforma intr-o.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )