Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cronologie: Principalele evenimente din Ucraina, de la inceputul insurectiei proruse

Hotnews Hotnews,
 Cronologie: Principalele evenimente din Ucraina, de la inceputul insurectiei proruse

O insurectie separatista armata are loc in estul Ucrainei, de la inceputul lui aprilie, dupa anexarea Crimeei de catre Rusia, in martie, relateaza AFP, care prezinta principalele evenimente pana la declansarea, miercuri, a unui dialog national incurajat de catre occidentali, citeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Cerem categoric ca minoritatea romana din Ucraina sa se bucure de aceleasi drepturi ca minoritatea rusa

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, de la Cotroceni, ca in eventualitatea in care Guvernul de la Kiev stabileste prin negocierile cu minoritatea rusa din tar, o linie privind pastrarea limbii, culturii si tpresei, Romania cere categoric ca de aceleasi drepturi sa se bucure si minoritatea romana din Ucraina.

Traian Basescu il invita pe Victor Ponta la Cotroceni, pentru a-i clarifica nelamuririle legate de pozitia Romaniei fata de situatia din Ucraina

Presedintele Traian Basescu l-a invitat marti pe premierul Victor Ponta la Cotroceni, pentru a-i clarifica nelamuririle legate de pozitia Romaniei fata de situatia din Ucraina.

Producatorii de armament ar putea profita de criza din Ucraina

Producatorii de armament incearca sa profite de o eventuala reinarmare a Europei de Nord, provocata de criza din Ucraina. Situatia fostei republici societice ar putea, in opinia unor analisti, sa determine restul continentului sa-si consolideze apararea in fata Rusiei.

Lagarde: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

DirectorulFMI, Christine Lagarde, crede ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave. Criza din Ucraina reprezinta un pericol care poate fi inca dificil de masurat, iar.

Christine Lagarde: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

Directorul Fondului Monetar International, Christine Lagarde, avertizeaza ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave, informeaza AFP, citata de Mediafax. Criza din Ucraina.

MAE: Romania va trimite 7 observatori la alegerile prezidentiale din Ucraina, din 25 mai

Romania, la solicitarea OSCE, va participa cu 7 observatori pe termen scurt la misiunea de observare a alegerilor prezidentiale anticipate din Ucraina, din 25 mai, a precizat MAE, la solicitarea Mediafax. Romania,.

insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti: Romania trebuie sa fie preocupata si nu ingrijorata de situatia din Ucraina

Romania trebuie sa fie preocupata si nu neaparat ingrijorata de situatia din Ucraina, aflandu-se sub umbrela protectoare a NATO, a asigurat, miercuri, insarcinatul cu afaceri al ambasadeiSUA la.

Rusia acuza NATO ca exploateaza criza din Ucraina

Rusia acuza NATO ca incearca sa foloseasca la maximum criza din Ucraina pentru a dovedi ca inca este nevoie de existenta sa, informeaza Mediafax.

Christine Lagarde: Economia Rusiei va avea de suferit daca criza din Ucraina continua

Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International, a avetizat, marti, ca economia Rusiei, care deja risca sa incetineasca din cauza crizei din Ucraina, va avea si mai mult de suferit daca.

Criza din Ucraina. Occidentul vrea sa creada in dialogul lansat de Kiev. Noi discutii importante miercuri. Merkel: Violenta, exclusa din convorbirile pe tema Ucrainei

Occidentalii vor sa creada in dialogul national, care ar urma sa fie lansat miercuri de catre guvernul de la Kiev, in pofida violentelor din estul Ucrainei, care au facut marti sapte morti. Separatistii pro -rusi nu vor lua probabil parte la aceste discutii, scrie AFP. Cancelarul Angela Merkel a declarat intr-o conferinta de presa la Berlin ca violenta va fi exclusa in cadrul discutiilor pe tema Ucrainei. Urmariti LIVETEXT pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )