Libnet.ro
UNICEF

05:00

Criza din Ucraina. Occidentul vrea sa creada in dialogul lansat de Kiev. Noi discutii importante miercuri. Merkel: Violenta, exclusa din convorbirile pe tema Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Criza din Ucraina. Occidentul vrea sa creada in dialogul lansat de Kiev. Noi discutii importante miercuri. Merkel: Violenta, exclusa din convorbirile pe tema Ucrainei

Occidentalii vor sa creada in dialogul national, care ar urma sa fie lansat miercuri de catre guvernul de la Kiev, in pofida violentelor din estul Ucrainei, care au facut marti sapte morti. Separatistii pro -rusi nu vor lua probabil parte la aceste discutii, scrie AFP. Cancelarul Angela Merkel a declarat intr-o conferinta de presa la Berlin ca violenta va fi exclusa in cadrul discutiilor pe tema Ucrainei. Urmariti LIVETEXT pe HotNews. ro evolutia evenimentelor din Ucraina. continuă pe Hotnews

Christine Lagarde: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

Directorul Fondului Monetar International, Christine Lagarde, avertizeaza ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave, informeaza AFP, citata de Mediafax. Criza din Ucraina.

Lagarde: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

DirectorulFMI, Christine Lagarde, crede ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave. Criza din Ucraina reprezinta un pericol care poate fi inca dificil de masurat, iar.

Rusia acuza NATO ca exploateaza criza din Ucraina

Rusia acuza NATO ca incearca sa foloseasca la maximum criza din Ucraina pentru a dovedi ca inca este nevoie de existenta sa, informeaza Mediafax.

Lagarde: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave, a avertizat directorul Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, intr-un interviu publicat ieri de cotidianul german Handelsblatt, citat de AFP.

Producatorii de armament ar putea profita de criza din Ucraina

Producatorii de armament incearca sa profite de o eventuala reinarmare a Europei de Nord, provocata de criza din Ucraina. Situatia fostei republici societice ar putea, in opinia unor analisti, sa determine restul continentului sa-si consolideze apararea in fata Rusiei.

Sefa FMI: Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave

Criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave, a avertizat directorul Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, intr-un interviu publicat luni de cotidianul german Handelsblatt, citat de AFP.

Lagarde, FMI: Criza din Ucraina, consecinte economice grave

Directorul Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, a averizat ca actuala criza din Ucraina ar putea avea consecinte economice grave.

Christine Lagarde: Economia Rusiei va avea de suferit daca criza din Ucraina continua

Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International, a avetizat, marti, ca economia Rusiei, care deja risca sa incetineasca din cauza crizei din Ucraina, va avea si mai mult de suferit daca.

AFP: Criza din Ucraina lanseaza reinarmarea Europei

Producatorii de armament incearca sa benficieze de o reinarmare a Europei de Nord, declansata de catre criza ucraineana si care ar putea, in opinia unor analisti, sa determine restul continentului sa-si consolideze apararea in fata Rusiei, relateaza AFP.

Schroder da vina pe UE pentru criza din Ucraina

Controversatul fost cancelar german Gerhard Schroder, in prezent presedinte al Nord Stream si un avocat invederat al intereselor energetice ruse in Europa, acuza Uniunea Europeana UE) ca este principalul vinovat pentru criza ucraineana, ea obligand Kievul sa aleaga intre un viitor cu UE sau cu Rusia. Afirmatiile fac parte dintr-un interviu publicat in editia de duminica a ziarului Welt am Sonntag.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )