Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cruciada Google contra hackerilor: ia cel mai bun hacker de iPhone si creeaza echipa care vaneaza gauri de securitate

Adevărul Adevărul,
Cruciada Google contra hackerilor: ia cel mai bun hacker de iPhone si creeaza echipa care vaneaza gauri de securitate

Dupa dezastrul Heartbleed din aceasta primavara, cand sute de mii de site-uri au fost puse in pericol cu o vulnerabilitate care exista de cativa ani, Google s-a decis ca trebuie sa se protejeze inainte. Astfel, a creat Project Zero, o echipa de hackeri si experti in securitate, care pot depista probleme inainte ca ele sa fie cunoscute la scara larga. continuă pe Adevărul

Conform statisticilor, Toni Kroos a fost cel mai bun jucator de la Mondial

Leo Messi a fost numit de FIFA cel mai bun jucator de la Cupa Mondiala 2014, in primul rand pentru cele patru goluri marcate in primele meciuri. Insa, ineficienta sa din faza eliminatorie, inclusiv din finala cand nici el si nici Argentina nu au tras nici un sut pe poarta, au iscat critici. Au aparut si cifrele care arata ca germanul Toni Kroos a fost cel mai bun jucator al turneului.

Messi, desemnat cel mai bun jucator la CM de o comisie in care se afla si Lupescu

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator la Cupa Mondiala 2014 de catre o comisie din care face parte si Ionut Lupescu, director tehnic in cadrul UEFA.

Lupescu, in comisia care l-a desemnat pe Messi cel mai bun jucator de la CM

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator la Cupa Mondiala 2014 de catre o comisie din care face parte si Ionut Lupescu, director tehnic in cadrul UEFA.

Jose Mourinho: Van Gaal a fost cel mai bun antrenor de la Campionatul Mondial de Fotbal

Mondialul de Fotbal din Brazilia s-a incheiat cu victoria Germaniei 1-0 in finala cu Argentina), iar Jose Mourinho a vorbit despre favoritii sai de la turneul final recent incheiat. Van Gaal a fost cel mai bun antrenor, a fost de parere tehnicianul lusitan.

Presedintele FIFA Joseph Blatter spune ca a fost surprins de faptul ca Messi a fost desemnat cel mai bun jucator la CM

Faptul ca Lionel Messi a fost declarat cel mai bun jucator alCupei Mondiale Brazilia 2014 l-a surprins pe presedintele FIFA, scrie BBC News. Vreti sa va spun adevarul sau sa fiu diplomat? Va voi.

Modestia asta! Ethan Hawke: Sunt cel mai bun iubit din lume

Si-a inselat fosta partenera de viata cu bona copiilor, dar Ethan Hawke crede ca este cel mai bun iubit din lume.

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale

Atacantul argentinian Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale, trofeul fiind decernat, duminica seara, pe arena Maracana, dupa finala Germania - Argentina, scor 1-0. Ceilati nominalizati.

Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale

Atacantul argentinian Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale, trofeul fiind decernat, duminica seara, pe arena Maracana, dupa finala Germania - Argentina, scor 1-0 .

Cel mai bun portar al Cupei Mondiale: Manuel Neuer

Portarul Germaniei, Manuel Neuer, a fost desemnat cel mai bun goalkeeper al Cupei Mondiale din Brazilia, duminica seara, dupa finala cu Argentina, castigata de Germania, scor 1-0.

CM Fotbal Lionel Messi, desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale

Atacantul argentinian Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale, trofeul fiind decernat, duminica seara, pe arena Maracana, dupa finala Germania - Argentina, scor 1-0. Ceilati nominalizati au fost: Angel Di Maria Argentina), Javier Mascherano Argentina), Mats Hummels Germania), Tony Kroos Germania), Philipp Lahm Germania), Thomas Muller Germania), Neymar Brazilia), Arjen Robben Olanda) si James Rodriguez Columbia).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )