Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM: Daca Parlamentul respinge OUG 14 privind abrogarea, se reactiveaza dispozitiile OUG 13 de modificare a codurilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CSM: Daca Parlamentul respinge OUG 14 privind abrogarea, se reactiveaza dispozitiile OUG 13 de modificare a codurilor

Cererea Ministerului Justitiei de avizare la Consiliul Superior al Magistraturii a Ordonantei de Urgenta nr. 14 pentru abrogarea OUG 13 privind modificarea codurilor penale a ramas fara obiect, intrucat este deja in vigoare din 5 februarie, cand a fost. continuă pe Wall-Street Ro

Vom analiza atent toate normele de analiza tehnica legislativa pentru OUG 14 privind abrogarea OUG 13

Parchetul general a declarat ca va analiza atent toate normele de analiza tehnica legislativa inainte de a elabora un punct de vedere al institutiei, anunta un comunicat de presa emis de Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

OUG 13 privind modificarea Codului Penal a fost abrogata

ACTUALIZARE 18:00 Raluca Turcan despre abrogarea Ordonantei privind Codurile penale: Guvernul recunoaste ca a gresit Decizia Guvernului de a abroga OUG 13/2017 inseamna recunoasterea unei greseli, a declarat, duminica, Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL, in cadrul unei conferinte de presa. *ACTUALIZARE 16:17 Ordonanta de urgenta privind abrogarea OUG 13 a fost publicata in Monitorul Oficial *ACTUALIZARE 16:04 Prim-ministrul Sorin Grindeanu a cerut ca in perioada imediat urmatoare Ministerul Justitiei sa demareze de urgenta dezbateri publice cu toate partidele politice si cu societatea civila pe tema subiectelor din ordonanta care a fost abrogata astazi, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 15:11 Membrii Executivului au aprobat proiectul ordonantei de urgenta prin care este abrogata OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala. *ACTUALIZARE 14:14 PSD Cluj sustine abrogarea OUG 13 si Guvernul Grindeanu *ACTUALIZARE 13:20 Sedinta de Guvern va avea loc astazi, la ora 14. 00, potrivit unei informatii de presa publicata pe site-ul Guvernului. *ACTUALIZARE 12:57 Monica Macovei: Noua ordonanta trebuie sa abroge in totalitate OUG 13/2017, fara ambiguitati juridice *ACTUALIZARE 12:41 Nicusor Dan cere abrogarea OUG privind codurile si retragerea din Parlament a proiectului privind gratierea *ACTUALIZARE 12:17 Presedintele iCCJ: O prorogare a OUG privind Codurile doar o sa prelungeasca termenul de intrare in vigoare; se doreste abrogare.

OUG 13 privind modificarea Codului Penal a fost abrogata

ACTUALIZARE 16:17 Ordonanta de urgenta privind abrogarea OUG 13 a fost publicata in Monitorul Oficial *ACTUALIZARE 16:04 Prim-ministrul Sorin Grindeanu a cerut ca in perioada imediat urmatoare Ministerul Justitiei sa demareze de urgenta dezbateri publice cu toate partidele politice si cu societatea civila pe tema subiectelor din ordonanta care a fost abrogata astazi, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 15:11 Membrii Executivului au aprobat proiectul ordonantei de urgenta prin care este abrogata OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal si Codul de Procedura Penala. *ACTUALIZARE 14:14 PSD Cluj sustine abrogarea OUG 13 si Guvernul Grindeanu *ACTUALIZARE 13:20 Sedinta de Guvern va avea loc astazi, la ora 14. 00, potrivit unei informatii de presa publicata pe site-ul Guvernului. *ACTUALIZARE 12:57 Monica Macovei: Noua ordonanta trebuie sa abroge in totalitate OUG 13/2017, fara ambiguitati juridice *ACTUALIZARE 12:41 Nicusor Dan cere abrogarea OUG privind codurile si retragerea din Parlament a proiectului privind gratierea *ACTUALIZARE 12:17 Presedintele iCCJ: O prorogare a OUG privind Codurile doar o sa prelungeasca termenul de intrare in vigoare; se doreste abrogare .

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, despre anuntul privind abrogarea OUG: Efectiv sunt si eu impresionat. Ratiunea a readus lucrurile pe fagasul lor normal

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca este impresionat de faptul ca societatea civila a reusit sa readuca ordinea si ratiunea, iar Guvernul Grindeanu a decis abrogarea actului normativ privind modificarea Codurilor Penale.

Reactia Administratiei Prezidentiale, privind abrogarea OUG: Presedintele crede ca decizia anuntata de premier este un pas de normalizare. Executivul trebuie sa rezolve problema creata

Presedintele Romaniei considera ca decizia premierului de a abroga ordonanta privind modificarea Codurilor Penale este un pas de normalizare, insa Guvernul trebuie sa repare greseala comisa, a anuntat Madalina Puscalau, purtatoarea de cuvant al administratiei prezidentiale, la un post TV.

Duminica seara, protestatarii din Slobozia ies din nou in strada. Oamenii se declara nemultumiti de anuntul privind abrogarea Ordonantei 13

Noi proteste se vor organiza la Slobozia duminica seara. Manifestarile incep la ora 18. 00 in Piata Unirii din oras. Oamenii se declara nemultumiti de anuntul facut de prim-ministrul Sorin Grindeanu cu privire la abrogarea Ordonantei 13.

Sorin Grindeanu a anuntat retragerea OUG 13 privind modificarea Codului Penal

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat sambata, la Palatul Victoria, ca Ordonanta de Urgenta privind Modificarea Codului Penal va fi abrogata/prorogata astazi. Acesta a motivat decizia spunand ca nu doreste dezbinarea tarii. Premierul a folosit in declaratia sa de presa atat cuvantul abrogare, cat si prorogare, doua cuvinte care nu sunt sinonime. Abrogare inseamna desfiintarea unei legi, pe cand prorogare inseamna amanarea adoptarii acesteia.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )